Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:17:45

Η διευθύντρια της Vogue θαυμάζει τη Μέρκελ για το στιλ της

Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να μη φημίζεται για το στυλ και τις επιλογές των ρούχων της στις δημόσιες εμφανίσεις της, ωστόσο έχει σημαντικούς θαυμαστές από τον χώρο της μόδας.


Μία από αυτές είναι και η διευθύντρια της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue, Άννα Γουίντουρ, η οποία δήλωσε θαυμάστριά της και την επαίνεσε για το αναγνωρίσιμο στιλ ένδυσης, στο οποίο μένει σταθερή επί χρόνια.

Σακάκι σε έντονο χρώμα, τρία ή τέσσερα κουμπιά πάντα κουμπωμένα, μαύρο παντελόνι και κοντό κολιέ στον λαιμό. «Χαίρομαι που έχει αυτό αναγνωρίσιμο στιλ. Μου δίνει την εντύπωση κάποιας που ξέρει ποια είναι. Είναι πολύ αυθεντική. Δεν νομίζω ότι προσπαθεί να προσποιηθεί και για αυτό την θαυμάζω», δηλώνει η Γουίντουρ στο περιοδικό της εφημερίδας «Die Zeit» και προσθέτει ότι θα ήθελε πολύ να την γνωρίσει προσωπικά.

Η γκαρνταρόμπα της κυρίας Μέρκελ έχει σχεδιαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από την Μπετίνα Σόενμπαχ, η οποία διατηρεί ατελιέ στο Αμβούργο και ντύνει την Καγκελάριο από τις εκλογές του 2005.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline