Σάββατο 20 Απριλίου 2024  08:01:06

Η Γκουίνεθ Πάλτροου τα... άκουσε από την κόρη της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι μεν μια επιτυχημένη και διάσημη ηθοποιός, αλλά- όπως φαίνεται- αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες με κάθε άλλη μητέρα που έχει κόρη στην εφηβεία.

Η Απλ Μάρτιν, η κόρη της Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν, την... είπε δημόσια στη μητέρα της, επειδή δημοσίευσε μια κοινή τους selfie. Το έγκλημα της ηθοποιού; Δεν είχε πάρει την άδεια της 14χρονης.

Ο λόγος για μια selfie των δυο τους από απόδρασή τους για σκι. Η Πάλτροου χαμογελά πλατιά, ενώ η εξίσου πανέμορφη κόρη της Απλ είναι πιο συγκρατημένη και φορά το κράνος και τη μάσκα του σκι. Η 14χρονη προφανώς δεν ενθουσιάστηκε με το γεγονός ότι η μητέρα της δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η επίμαχη selfie

«Μαμά, το συζητήσαμε αυτό. Δεν πρέπει να ποστάρεις τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή μου», της έγραψε η Απλ στα σχόλια, αλλά η Πάλτροου δεν φάνηκε να πτοείται. «Δεν φαίνεται καν το πρόσωπό σου!», ήταν η απάντησή της.

paltrow4

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline