Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:36:28

Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα μετά τον γάμο... παραμύθι στο Σορέντο παντρεύονται κανονικά στη Βουλιαγμένη

Μετά τον παραμυθένιο γάμο στο Δουκάτο του Σορέντο το περασμένο καλοκαίρι που, όπως αποδείχθηκε, όμως, ήταν... παραμύθι, Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα αναμένεται να ανέβουν επισήμως και νομίμως τα σκαλιά της εκκλησίας.


Το ζευγάρι δημοσίευσε στην Εστία την αναγγελία του γάμου του.

«Γάμος. Ο Ιώαννης Κούστας, κάτοικος Βουλιγαμένης Αττικής, γεννηθείς εις Αθήνα, του Δημητρίου και της Αμαλίας, το γένος Τόλη και η Δήμητρα-Αναστασία Μέρμηγκα, κάτοκος Βούλας Αττικής, γεννηθείσα εις Αθήνα, του Φωτίου και της Αικατερίνης το γένος Ασκούνη, πρόκειται να έλθουν εις γάμο που θα γίνει εις το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Αττικής.

Μαζί με το γάμο αναμένεται να γίνει και η βάπτιση της κόρης του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα, η οποία θα λάβει το όνομα Κατερίνα, από την πεθερά του εφοπλιστή.
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έκανε το περασμένο καλοκαίρι μια φαντασμαγορική τελετή γάμου στο Δουκάτο του Σορέντο. Μια τελετή χλιδής και ονειρική, βγαλμένη από παραμύθι, με την Δήμητρα Μέρμηγκα -αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- να φορά ένα φαντασμαγορικό νυφικό Elie Saab.

Όμως αποδείχθηκε ότι η όλη τελετή ήταν ένα... παραμύθι, αφού ο γάμος του Γιάννη Κούστα με την Δήμητρα Μέρμηγκα στο Σορέντο δεν είχε καμία νομική ισχύ.

Εγινε για το θεαθήναι, καθώς ο Γιάννης Κούστας δεν είχε ακόμη στα χέρια του το χαρτί του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου. Η είδηση του fake γάμου είχε πέσει σαν βόμβα, τότε, στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Γιάννης Κούστας, κράτησε πριν λίγες ημέρες στα χέρια του το χαρτί του διαζυγίου από την Σοφία Γιαννικοπούλου, έβαλε μπρος τα διαδικαστικά και για το γάμο για να αποκτήσει η σχέση του με την Δήμητρα Μέρμηγκα και μια τυπική, νομική υπόσταση.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline