Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:14:01

Η Αντζέλικα Χιούστον υπερασπίζεται Αλεν και Πολάνσκι

Δηλώνει στο περιοδικό New York ότι θα συνεργαζόταν μαζί του ξανά «στο δευτερόλεπτο». Κόντρα στο ρεύμα της εποχής και του Χόλιγουντ, η Αντζέλικα Χιούστον υπερασπίζεται τον Γούντι Αλεν και δηλώνει στο περιοδικό New York ότι θα συνεργαζόταν μαζί του ξανά «στο δευτερόλεπτο», σημειώνοντας ότι «δύο πολιτείες τον εξέτασαν και κανείς δεν άσκησε δίωξη εναντίον του».

Ο Γούντι Αλεν βρίσκεται σε νομική διαμάχη με την Amazon, η οποία ακύρωσε τη συμφωνία τεσσάρων κινηματογραφικών ταινιών μαζί του μετά τις καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του Ντίλαν Φάροου.

Στην ίδια συνέντευξη η Χιούστον, που συνεργάστηκε με τον Αλεν στις ταινίες «Απιστίες και αμαρτίες» και «Μυστηριώδεις φόνοι στο Μανχάταν», εξέφρασε επίσης την άποψή της για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης για την οποία κατηγορήθηκε ο Ρομάν Πολάνσκι το 1977. Η ηθοποιός θεωρεί ότι η συμπεριφορά του Πολάνσκι ήταν μέρος ενός «ολόκληρου κινήματος των πλέιμποϊ εκείνης της εποχής» και ότι η προσέγγιση των ανήλικων κοριτσιών ήταν «αυτονόητη για τους περισσότερους άνδρες όπως ο Ρομάν που ανατράφηκαν με ευρωπαϊκά πρότυπα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline