Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:15:11

Ο Πούτιν το... έριξε στο χόκεϊ

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι γνωστός λάτρης των σπορ. Ασχολείται ενεργά με τις πολεμικές τέχνες και επίσης λατρεύει το χόκεϊ επί πάγου.

Και σήμερα, ήταν ο επίτιμος καλεσμένος στο γκαλά του της Νυχτερινής Λίγκας Χόκεϊ, που πραγματοποιήθηκε στο Σότσι. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, υπό το βλέμμα του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, έβαλε την στολή του, τα παγοπέδιλα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο ματς που έγινε για το γκαλά, μεταξύ της ομάδας της Λίγκας και των «θρύλων του χόκεϊ», ο Πούτιν κατάφερε με την δεύτερη ομάδα να σκοράρει δέκα γκολ! Το παιχνίδι έληξε με 10-7 υπέρ των «θρύλων του χόκεϊ», αλλά μάλλον... έτρεμαν οι αντίπαλοι στην ιδέα να μαρκάρουν τον Πούτιν.

Με το Νο11 στη πλάτη ο Πούτιν

Ο Ρώσος Πρόεδρος μάλιστα, φόρεσε και την φανέλα με το Νο11 και σε κάθε προσπάθειά του, έπαιρνε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Την ίδια φανέλα φόρεσε πρόσφατα σε άλλο φιλικό παιχνίδι χόκεϊ, που έγινε στην Κόκκινη Πλατεία. Το ότι κατάφερε ο Πούτιν να σκοράρει τόσες φορές ανάμεσα σε θρύλους του αθλήματος πάντως, μάλλον φανερώνει ότι... δεν τον μάρκαραν και ιδιαίτερα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline