Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Είσαι το φως στη ζωή μου» - Τα νέα κοσμήματα της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας

Γιορτή της Μητέρας της Κυριακή και η Swarovski προσφέρει εκπληκτικές ιδέες για δώρα, από μια συλλογή εμπνευσμένη από τις καταπληκτικές μητέρες και τις μητρικές φιγούρες σε όλο τον κόσμο.

Κοσμήματα και αξεσουάρ, που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Σε μίνιμαλ στιλ αλλά και σχέδια με περίτεχνες λεπτομέρειες, βασίζεται στις λιτές γραμμές, στα σμιλεμένα κομμάτια που αντλούν έμπνευση από τον ήλιο και τις κομψές αποχρώσεις του λευκού, του μπλε και του κίτρινου που προσδίδουν λάμψη στις καθημερινές εμφανίσεις.

Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν προέρχονται από τις σειρές Sunshine, Originally και North και αποτελούν υπέροχα δώρα με νόημα τόσο για όσους τα προσφέρουν όσο και για τους αποδέκτες.

Τα κομμάτια της συλλογής Swarovski

Δώστε λάμψη στην ημέρα της με τη συλλογή Sunshine, με τα λεπτεπίλεπτα ηλιόλουστα σχέδια που συνδυάζονται με τα εντυπωσιακά κωνικά κρύσταλλα κοπής baguette της Swarovski. Η ευέλικτη σειρά περιλαμβάνει σετ δαχτυλιδιών που φοριούνται μαζί, υπερμεγέθη τρυπητά σκουλαρίκια με καρφάκι και ένα μεγάλο μενταγιόν που μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικά μήκη, ενώ οι γυαλιστεροί ροζ χρυσαφί και ασημί τόνοι προσδίδουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά λάμψης σε κάθε περίσταση.

Η πέρλα ανανεώνεται και κοσμεί κομμάτια απόλυτης θηλυκότητας που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Η σειρά Originally περιλαμβάνει στιλπνές πέρλες Swarovski που περιβάλλονται από αστραφτερά κρύσταλλα, καθιστώντας τα κομμάτια ιδανικά για σπορ, αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Τα λαμπερά λευκά και γαλάζια στοιχεία της εκλεπτυσμένης σειράς North μοιάζουν να αιωρούνται αποπνέοντας χάρη και παιχνιδιάρικο στυλ σε συνδυασμό με μια μοναδική γκάμα από κομψές γραμμές σε trendy μεταλλικούς ροζ χρυσαφί και ασημί τόνους, δημιουργώντας σχέδια που φοριούνται μόνα τους ή πολλά μαζί για ακόμα περισσότερη λάμψη.

Εκφράστε έναν ιδιαίτερο δεσμό με νέα στυλ και μοτίβα με νόημα, που αυξάνουν τη λάμψη της ευέλικτης Swarovski Remix Collection, όπως τα γούρια σε σχήμα αγοριού και κοριτσιού, τα οποία είναι διακοσμημένα με υπέροχα Swarovski Crystal Pearls.

Η εκστρατεία της Swarovski για τη γιορτή της μητέρας

Η εκστρατεία της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας απεικονίζει τον ακτινοβόλο δεσμό μητέρας και παιδιού που απολαμβάνουν τα χάδια του ήλιου, ενώ η αγάπη τους λούζει με φως τη ζωή τους. #FollowYourSun, λοιπόν.

Η συγκινητική ιδέα στην οποία βασίζεται η συλλογή και η εκστρατεία είναι η φράση «Είσαι το φως στη ζωή μου». Όπως ο ήλιος προσφέρει φροντίδα και λάμψη, έτσι κάνουν και οι μητέρες και οι μητρικές φιγούρες σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η μητέρα φορά το εντυπωσιακό μενταγιόν Sunshine και μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με την κόρη της, η οποία φορά μια μικρότερη εκδοχή του μενταγιόν, ενώ απολαμβάνουν τις ζεστές, λαμπερές ηλιαχτίδες. Η μητέρα συμβολίζει τον ήλιο και η κόρη λούζεται από το φως της, καθώς η μία φωτίζει την άλλη με τη λάμψη της αγάπης.

Σχέδια θηλυκά για όλες τις μητρικές φιγούρες

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Στη Swarovski, πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν λάμψη στη ζωή τους, γι' αυτό το λόγο η Συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας δεν έχει σκοπό να τιμήσει μόνο τη γυναίκα που μας ανέθρεψε, αλλά όλες τις μητρικές φιγούρες: τις μητέρες, τις γιαγιάδες, τις θετές μητέρες, τις πεθερές, τις φίλες και δείχνει την εκτίμησή μας για όλα όσα κάνουν για εμάς. Η συλλογή είναι εξίσου λαμπερή, όμορφη, υπέροχη και πολυδιάστατη όπως οι γυναίκες που ξέρουμε και αγαπούμε».

Από σχέδια που αποπνέουν απλή κομψότητα και υπέρτατη θηλυκότητα έως πιο επίσημα εντυπωσιακά κομμάτια, η Swarovski προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να την κάνετε να λάμπει, με κοσμήματα που θα λατρέψει και θα φορά συνέχεια μετά από τη φετινή Γιορτή της Μητέρας.

 

Πολυμέσα