Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:39:39

Πόσα βγάζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ από τις διαφημίσεις και πόσα η Αμάλ από τη δικηγορία

Είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του κόσμου και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ, που εκτός από διάσημοι είναι και πολύ πλούσιοι.

Μάλιστα, πέρυσι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς με έσοδα 239 εκατομμυρίων δολαρίων, κι αυτό γιατί είχε πουλήσει το μερίδιό του στην εταιρεία παραγωγής τεκίλας.

Ωστόσο, φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι συνεχίζει να κερδίζει πολλά. Σύμφωνα με την Rich List των Sunday Times, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 13 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος.

Η περιουσία του διάσημου ζευγαριού ανέρχεται στα 351 εκατομμύρια δολάρια
Το διάσημο ζευγάρι μάλιστα, λέγεται ότι έχει κοινή οικογενειακή περιουσία ύψους 351 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πώς βγάζουν τόσα πολλά λεφτά;

Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο Τζορτζ Κλούνεϊ έβγαλε 40 εκατομμύρια δολάρια για την εμφάνισή του στις διαφημίσεις της εταιρείας Nespresso και περίπου 239 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση της εταιρείας τεκίλα.

Η περιουσία της Αμάλ Κλούνεϊ ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια
Από την άλλη, η Αμάλ Κλούνεϊ έχει μια περιουσία περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την απίστευτα επιτυχημένη πορεία της ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Άλλα ονόματα που εμφανίστηκαν στην λίστα των Sunday Times, ήταν πρώτος πρώτος ο επικεφαλής συνθέτης Άντριου Λόιντ Βέμπερ του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 820 εκατομμύρια λίρες και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ με 750 εκατομμύρια λίρες.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline