Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:12:10

Κικίλιας: Σκέφτονται μαζί την εγκυμοσύνη

ΗΤζένη Μπαλατσινού μίλησε για το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια και το σκοπό τους να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Τζένη παραδέχτηκε πως έχει πολλή αγωνία και άγχος για την τελετή την οποία χαρακτήρισε απλή και παραδοσιακή.
Ο γάμος θα γίνει στις 16 Ιουνίου στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και το νυφικό θα φέρει την υπογραφή Zeus & Dione.

Στην ίδια εκπομπή εχθές ο Βασίλης Κικίλιας παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να κάνει ένα παιδί. Η Τζένη Μπαλατσινού, λοιπόν, είπε για το θέμα τα εξής: «Ε, δεν μπορεί να το σκέφτεται μόνος του. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω χρόνια ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Θεωρώ ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας δίπλα στον άλλο και από μία ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλο στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ πριν κοιμηθείς και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline