Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:49:58

Ο Λιονέλ Μέσι παίρνει τα περισσότερα χρήματα στον παγκόσμιο αθλητισμό

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και μαζί και κορυφαίος σε αποδοχές. Σε λίστα, όπως αυτή που έδωσε στη δημοσιότητα το οικονομικό περιοδικό «Forbes», συναντάμε τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του πλανήτη, με την πρώτη τριάδα να ανήκει αποκλειστικά σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Στην κορυφή βρίσκουμε τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος λαμβάνει για πρώτη φορά στη ζωή του τη συγκεκριμένη θέση, έχοντας βγάλει αυτόν τον χρόνο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 127 εκατομμυρίων δολαρίων από μισθούς, μπόνους και διαφημίσεις. Στην δεύτερη και την τρίτη θέση, είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ που τη φετινή σεζόν είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν κατά 109 και 105 εκατομμύρια δολάρια αντιστοίχως.

Πιο κάτω συναντάμε τους Κανέλο Άλβαρεζ (μποξέρ – 94 εκατ.), Ρότζερ Φέντερερ (τένις – 93,4 εκατ.), Ράσελ Ουίλσον (αμερικάνικο ποδόσφαιρο – 89,5 εκατ.) και Άαρον Ρότζερς (αμερικάνικο ποδόσφαιρο – 89,3 εκατ.). Τέλος την κορυφαία δεκάδα κλείνουν τρεις παίκτες που αγωνίζονται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και δεν είναι άλλοι από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς (μπάσκετ – 89 εκατ,), Στέφεν Κάρι (μπάσκετ – 79,8 εκατ.) και Κέβιν Ντουράντ (65,4 εκατ.).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline