Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:22:39

Η τρυφερή εξομολόγηση του Τζορτζ Κλούνεϊ για την Αμάλ

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ σε πρόσφατη συνέντευξη, μίλησε για τη ζωή του με την Αμάλ, με τον πιο τρυφερό τρόπο Ο διάσημος χολιγουντιανός σταρ και ακτιβιστής Τζορτζ Κλούνεϊ παραδέχθηκε ότι στη φάση της ζωής του κατά την οποία γνώρισε τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν δεν είχε φανταστεί ότι θα αποκτούσε οικογένεια.

Η ζωή μετά την Αμάλ

Ο γοητευτικός Κλούνεϊ, σε συνέντευξή του στo Sky News, με αφορμή την επανεμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά, στο «Catch 22» που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στο Channel 4, μίλησε για την τροπή που πήρε η ζωή του όταν εμφανίστηκε η μεγαλοδικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν.
Το 2015 ο Κλούνεϊ και η Αμάλ παντρεύτηκαν και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν δίδυμα, τον Αλεξάντερ και την Έλλα.

«Πηγαίνω όπου με πάει η ζωή μου και ο κόσμος. Δεν περίμενα να αποκτήσω παιδιά και μια σύζυγο σε αυτό το σημείο της ζωής μου και τότε εμφανίστηκε η Αμάλ. Οπότε όλα άλλαξαν για μένα με έναν σημαντικά όμορφο και αναπάντεχο τρόπο. Πάντα ήμουν πολύ εργατικός και σε αυτό πίστευα πολύ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ευχόμουν να είχα κάνει διαφορετικά αλλά αν όλα καταλήγουν εδώ, τότε μάλλον ήταν απαραίτητα» πρόσθεσε με φιλοσοφική διάθεση.
Η σειρά «Catch 22» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κλούνεϊ αφορά στην ιστορία του πιλότου Τζον Γιοσάριαν (Υο-Υο), που υπηρέτησε σε βομβαρδιστικό Β-25 κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Κλούνεϊ υποδύεται στη σειρά τον παθιασμένο με τις παρελάσεις λοχαγό Σάισκοπφ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline