Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:36:18

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Φήμες για κρίση στον γάμο τους

Λίγο πριν την 9η επέτειο του γάμου τους η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος περνούν κρίση, σύμφωνα με δημοσίευμα. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά με ανάλογα δημοσιεύματα και ισχυρισμούς ,που διαψεύστηκαν τελικά.

Στις 25 Αυγούστου θα κλείσουν 9 χρόνια γάμου. Ο λόγος για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ οι οποίοι παντρεύτηκαν σε μία λαμπρή τελετή στις Σπέτσες το καλοκαίρι του 2010. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο του.
«Η πραγματική αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο, μαζί με τη σοφία που διαθέτουν, στο τέλος θα νικήσουν» λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν στην εφημερίδα. Το ζευγάρι βιώνει τα πρώτα προβλήματα στον γάμο του έχοντας την υποστήριξη καλών φίλων, που είναι βέβαιοι πως όλα θα ξεπεραστούν.

Η αφορμή για τις φήμες για την κρίση μεταξύ τους ξεκίνησαν όταν σε διαφορετικές περιστάσεις το ίδιο διάστημα εθεάθησαν μόνοι, ενώ ακόμα περισσότερο εντάθηκαν με την απουσία της Τατιάνας Μπλάτνικ στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στο Ζάππειο Μέγαρο (η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος της Elpida Youth). Η ίδια πρόσφατα βρέθηκε στο φιλανθρωπικό γκαλά The Hellenic Initiative, όπου ήταν κεντρική ομιλήτρια, αλλά ο Νικόλαος δεν ήταν στο κοινό για να την στηρίξει και να την χειροκροτήσει. Κι αν εσύ νομίζεις ότι όλο αυτό είναι συνηθισμένο, να σου θυμίσω απλώς ότι οι δυο τους ως τώρα ήταν κυριολεκτικά αχώριστοι.

«Ναι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρξε μια μακρά περίοδος φλερτ. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ρομαντικό τρόπο. Τότε ήμουν ακόμα στην Ουάσιγκτον. Ο Νικόλαος ζούσε στο Λονδίνο. Στέλναμε επιστολές ο ένας στον άλλον. Μάλλον δεν είχαμε εξοικειωθεί ακόμη με τα e-mail», είχε πει σε συνέντευξή της για τη γνωριμία τους η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η ίδια περιέγραφε την κοινή τους ζωή στην Ελλάδα ως εξής: «Είναι γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις και αρχίζει από πολύ νωρίς το πρωί βγάζοντας βόλτα τον Ρούμι μαζί με τον Νικόλαο στο βουνό της Πεντέλης, κοντά στο σπίτι μας. Είναι μια ώρα που αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Από τις δέκα και μετά και ως αργά το απόγευμα, η ημέρα είναι γεμάτη συναντήσεις, πάντα με διαφορετικούς ανθρώπους και για ενδιαφέροντα projects. Και η ημέρα τελειώνει συνήθως στην κουζίνα, τον χώρο που με βοηθά να αποφορτιστώ και να ηρεμήσω. Η μαγειρική είναι για εμένα μια μορφή θεραπείας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline