Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:22:28

Folli Follie: Έχασε και τα Calvin Klein

Αλλάζει χέρια φεύγοντας από την Folli Follie η διανομή των Calvin Klein στην Ελλάδα και σε μία σειρά από βαλκανικές χώρες από 1η Ιουλίου.

Ένα ακόμη ηχηρό χτύπημα δέχτηκε ο όμιλος της Folli Follie καθώς ανακοινώθηκε σήμερα από τα κεντρικά του ομίλου της PVH Corp ότι η θυγατρική της Calvin Klein αλλάζει διανομέα από 1η Ιουλίου στην Ελλάδα. ο νέος διανομέας και franchise partner είναι η Sarkk ABEE, εταιρεία του ομίλου Σαράντη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Calvin Klein, θυγατρική της PVH Corp., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιλογή της SARKK ΑΒΕΕ ως αποκλειστικού διανομέα και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία, από την 1η Ιουλίου 2019.

Η SARKK ΑΒΕΕ, έχει την ευθύνη για τα κανάλια λιανικής και χονδρικής πώλησης του brand στις χώρες αυτές.
Η συνεργασία μεταξύ της PVH Corp. και της SARKK ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1998 όταν η SARKK ΑΒΕΕ έγινε ο αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner λιανικής και χονδρικής για το brand TOMMYHILFIGER στην Ελλάδα και εν συνεχεία για την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Μολδαβία. Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που συνεχώς αναπτύσσεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, καταλήγει η ανακοίνωση.
Σε ότι αφορά στην Folli Follie γίνεται σκληρός αγώνας ώστε να διατηρήσει μερικά από τα δυνατά σήματα που διαθέτει αν και αυτό φαίνεται δύσκολο.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline