Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  13:59:15

Πάρτι σπάταλου κιτς, και υπόδειγμα εκφυλισμού της Μυκόνου από Εβραίο μεγαλοεπιχειρηματία. Όπως τα παρόμοια Αράβων «πριγκίπων» και Ρώσων νεόπλουτων- μεγιστάνων. Κύριο

Ημίγυμνοι, αχαλίνωτοι, κάθε καρυδιάς καρύδι, με ελευθεριάζουσα συμπεριφορά οι καλεσμένοι. Φόρεσαν ό,τι τους ήρθε στο κεφάλι, γκλίτερ, μπαλόνια, φτερά.

Η Μύκονος είναι διάσημη στα πέρατα του κόσμου για την προκλητική ομορφιά και την χυδαία, πλέον, πολυτέλειά της, τον πανάκριβο αλλά και μαζί πρωτόγονο τουρισμό της. Πορνεία, ναρκωτικά, κερδοσκοπία, εγκληματικότητα. Ένα τουρισμό απόλυτα ξένο πλέον σε κάθε ελληνική παράδοση φιλοξενίας και διακοπών. Αποτελώντας ένα τρόπο διακοπών χυδαίου πνεύματος, ένα σκουπιδοτενεκέ και επίδειξης για διάσημους εφήμερους και άξεστους δισεκατομμυριούχους, όπως προϋπήρξαν σε ανάλογα «εκφυλισμένα θέρετρα», της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας..

Ρεπόρτερ του Guardian, σε πρόσφατο άρθρο του, καθόλου κολακευτικά και επίζηλα για τον μέσο Ευρωπαίο περιέγραψε όσα είδε και άκουσε στη Μύκονο, την οποία χαρακτήρισε ως «παράδεισο παράλογου πλουτισμού» λόγω της μαζικής εισροής δισεκατομμυριούχων. Το Νησί των Ανέμων αποτελεί εμβληματικό π προορισμό πολλών «επώνυμων» για ακραίο τρόπο ζωής με τις παρέες τους, με διάθεση να προκαλέσουν, να επιδειχθούν, ξοδέψουν τα χρήματά τους κατά τρόπο προκλητικό ή να.... γιορτάσουν κάποια σημαντική στιγμή της ζωής τους. Με ακραίες συμπεριφορές και μεθόδους κιτς, βαρβαρότητας και αφόρητης κακογουστιάς.

Άραβες πρίγκιπες και μεσάζοντες, Ρώσοι «μεγιστάνες» και νεόπλουτοι, Τούρκοι κερδοσκόποι, ζάπλουτοι με το πάθος της επίδειξης και της πρόκλησης. Ένας από αυτούς είναι ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Idan Ofer, ο οποίος γιόρτασε την 10η επέτειο του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό του δίνοντας στην Παράγκα ένα πάρτι-υπερπαραγωγή. Το event τα είχε όλα... και ήταν εμπνευσμένο από το φεστιβάλ Burning Man, τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα. Το σκηνικό είχε στηθεί για να ταιριάζει στο θέμα με γιγάντια ομοιώματα, ανθρώπινα και μη, όπως ένα του Βούδα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λάστιχα αυτοκινήτων, όπως αναφέρει το mykonoslivetv.

Φυσικά, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να μπουν στο θέμα του αμερικανικού φεστιβάλ, οπότε φόρεσαν ό,τι ήθελαν. Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους που κατέφτασαν στο Νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς. Οι πληροφορίες του mykonoslivetv αναφέρουν πως το πάρτι άγγιξε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ για να δημιουργηθεί το όλο σκηνικό 400 άνθρωποι εργάζονταν επί τρεις εβδομάδες.

Η επιλογή της Μυκόνου δεν είναι διόλου τυχαία, καθώς εκεί παντρεύτηκε το ζεύγος Ofer πριν από 10 χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline