Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:44:09

Στο Ναύπλιο ο σεΐχης του Κατάρ: Με σκάφος-παλάτι 133 μ.

Εχει πισίνα, ελικοδρόμιο και 12 σουίτες. Στο πλαίσιο της κρουαζιέρας που πραγματοποιούν στην Ελλάδα, λίγες μέρες πριν είχαν επισκεφτεί τη Ζάκυνθο, τα μέλη της οικογένειας του Χαμάντ μπιν Τζαμπρ Αλ Θάνι, το σούπερ yacht «Al Mirqab» σημαίας Νήσων Κέιμαν βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.

12 σουίτες για τον σεΐχη του Κατάρ

H θαλαμηγός είναι ιδιοκτησίας της βασιλικής ηγεσίας του Κατάρ και έκανε το παρθενικό της ταξίδι το 2008. Έχει μήκος 133 μέτρα και ταξιδεύει με 18.7 κόμβους, ενώ μπορεί να «πιάσει» και τους 20.3 κόμβους.
Σκαρί φτιαγμένο κατά παραγγελία του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, του σεΐχη Χαμάντ Μπιν Τζάσιμ Μπιν Τζάμπρ αλ-Θάνι δεν θα μπορούσε παρά να ξεπερνά τη φαντασία και στην πολυτέλεια. Διαθέτει δέκα σουίτες για τους καλεσμένους του αλλά και δύο VIP σουίτες για τον ίδιο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει σαλόνι, διπλή κρεβατοκάμαρα και μπάνιο.

55 άτομα προσωπικό

Όσο για το προσωπικό, που φροντίζει να ικανοποιεί κάθε επιθυμία του ιδιοκτήτη και των φιλοξενούμενών του, είναι 55 άτομα. Και βέβαια υπάρχουν οι πολυτελείς χώροι όπως κινηματογράφος, εξωτερικά μπαρ και τζακούζι, εσωτερική πισίνα και χώρος προσγείωσης ελικοπτέρου. Όλα αυτά ανεβάζουν και το κόστος του, καθώς εκτιμάται πως αξίζει από 250 έως 300 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis στο πολυτελές σκάφος επιβαίνουν τα μέλη της οικογένειας του σεΐχη, ενώ αργά το βράδυ το σκάφος μπήκε στο λιμάνι ώστε το πρωί τα μέλη της οικογένειας που είχαν επισκεφθεί και πέρσι την περιοχή να μπορέσουν να θαυμάσουν ξανά την πόλη του Ναυπλίου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline