Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:13:51

«Ενήλικοι στο δωμάτιο»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της επίμαχης ταινίας του Κώστα Γαβρά

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Ενήλικοι στo δωμάτιο» που φέρει την υπογραφή του Κώστα Γαβρά και μεταφέρει στις μεγάλες οθόνες όσα περιγράφει στο βιβλίο του «Ανίκητοι Ηττημένοι», ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για όσα διαδραματίστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015 μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους.


Όπως φαίνεται από τις σκηνές στο τρέιλερ, Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ρόλο του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο Χρήστος Λούλης, στο ρόλο του πρώην υπουργου Οικονομικών, αναβιώνουν τις κρίσιμες στιγμές των διαπραγματεύσεων στις αρχές του 2015.
Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 31 Αυγούστου, στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ θα προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα, στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, στις 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline