Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  05:46:07

Καρέ τέλος για τη Σαρλίζ Θερόν: Εκανε το κούρεμα που πάει σε μετρημένες στο χέρι γυναίκες

Είναι μια καταξιωμένη και διάσημη ηθοποιός που δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» για κάθε της ρόλο. Ο λόγος για την Σαρλίζ Θερόν που το νέο της κούρεμα σίγουρα θα γίνει trend.

Η διάσημη ηθοποιός, πριν από λίγες ημέρες ανάρτησε μια σπάνια φωτογραφία του γιου της από τις διακοπές τους, ντυμένος με φόρεμα και κοτσιδάκια στα μαλλιά, αυτή την περίοδο κάνει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Fast & Furious 9».

Η τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της Σαρλίζ Θερόν -Το hair look που αφαιρεί χρόνια από το πρόσωπο

Η Σαρλίζ Θερόν τολμά και κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της. Έτσι, την μία στιγμή μπορεί να την δούμε με ξανθά μαλλιά και την άλλη με ένα κοντό καρέ με αφέλειες, όπως έκανε πρόσφατα θυμίζοντας την Λίντα Ευαγγελίστα στη δεκαετία του '90. Βέβαια, η ηθοποιός είναι τόσο όμορφη που όποια αλλαγή κι αν κάνει, της πάει πάρα πολύ.

Η Σαρλίζ Θερόν τολμά και κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της. Εδώ με κοντές αφέλειες

Με «καπελάκι» η Σαρλίζ Θερόν

Και φαίνεται πως είτε το βαρέθηκε το τελευταίο της λουκ είτε υιοθέτησε ένα άλλο στυλ για χάρη της νέας της ταινίας που γυρίζεται αυτή την περίοδο. Η Σαρλίζ Θερόν έχει πλέον ένα πολύ κοντό καρέ, το γνωστό bowl cuts ή αλλιώς «καπελάκι». Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τα πραγματικά της μαλλιά ή αν είναι περούκα, αλλά σίγουρα η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός είναι εντυπωσιακή και το νέο της λουκ αναμένεται να υιοθετηθεί από πολλές θαυμάστριές της.

Και τώρα η Σαρλίζ Θερόν με κοντό καρέ μαλλί, το γνωστό «καπελάκι»

Charlize

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline