Σάββατο 20 Απριλίου 2024  05:09:19

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Απασφάλισε» on camera εναντίον Τραμπ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε σε άπταιστα... γαλλικά εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και υποστηρικτών του σε πρωινή εκπομπή του CNN.

«Γ@@@τους». Μία φράση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε πρωινή εκπομπή του CNN, ήταν αρκετή για να ανοίξει για ακόμα μία φορά τον ασκό του Αιόλου, πυροδοτώντας σειρά συζητήσεων και αντιδράσεων. Τι ακριβώς συνέβη όμως;
Με αφορμή δύο από τις από σημαντικές ταινίες της φετινής σεζόν στις οποίες συμμετέχει – το «Joker» του Τοντ Φίλιπς και το «The Irishman» του Σκορσέζε – ο Ντε Νίρο εμφανίστηκε στην κυριακάτικη πρωινή εκπομπή του CNN, με παρουσιαστή τον Βrian Stelter, ωστόσο η κουβέντα στράφηκε γρήγορα στον Τραμπ.

Η παραπάνω αντίδραση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αναφέρεται φυσικά στη μεγάλη... αδυναμία, του Ντε Νίρο, τον Ντόναλντ Τραμπ. Για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, η φράση που χρησιμοποίησε on camera, o Ρόμπερτ Ντε Νίρο, απευθυνόταν στους υποστηρικτές και συνεργάτες του ρεπουμπλικανού προέδρου τον ΗΠΑ, οι οποίοι κριτικάρουν τον διάσημο ηθοποιό για τη σειρά φραστικών επιθέσεων που έχει εξαπολύσει κατά καιρούς, εναντίον του Τραμπ.

«Ένας τρελός γκάνγκστερ»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και για μία ακόμη φορά δεν κατέβαλε προσπάθεια να κρύψει ή να συγκρατήσει την απέχθειά του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αναφερόμενος στον αμερικανό πρόεδρο, επέλεξε χαρακτηρισμούς, όπως «γκάνγκστερ» και «τρελός».
«Φτάσαμε στη στιγμή που αυτός ο τύπος λειτουργεί σαν γκάνγκστερ. Έρχεται μόνος, λέει πράγματα, κάνει πράγματα. Και εμείς λέμε ότι το ένα τρομερό, το άλλο είναι τρομερό, ότι είναι μία τρομερή κατάσταση. Εκείνος όμως συνεχίζει. Αυτός ο τύπος δεν μπορεί να είναι πρόεδρος, τελεία και παύλα», είπε για να του υπενθυμίσει ο παρουσιαστής ότι κανάλια όπως το Fox, τον έχουν «στο μάτι» εξαιτίας αντίστοιχων δηλώσεών του.
Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις εναντίον του, η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Γ@@@ τους».

Ανοικτός «πόλεμος» με όπλο ένα μικρόφωνο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είναι ένας από τους αστέρες του Χόλιγουντ που εναντιώνεται ανοικτά στη ρητορική, την πολιτική και τις πεποιθήσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό περιστατικό, το οποίο περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη «συμπάθεια» που τρέφει ο Ντε Νίρο, στο πρόσωπο του Τραμπ, σημειώθηκε κατά την απονομή των Tony Awards, τον Ιούνιο του 2018. Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, ανέβηκε τότε στο βήμα και είπε: «Ένα μόνο έχω να πω. Γ@@@ τον Τραμπ».
Με τη σειρά του, ο αμερικανός πρόεδρος, ανταπέδωσε τις αβρότητες του Ντε Νίρο, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς για εκείνον όπως «μεθύστακας» και «χαμηλού IQ άνθρωπο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline