Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:07:21

Μάικλ Τζάκσον : Αλλάζει όνομα παράσταση για τον βασιλιά της ποπ

Στον απόηχο του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις κατηγορίες εναντίον του βασιλιά της ποπ, για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ένα μιούζικαλ για τη ζωή του αλλάζει τίτλο λίγο πριν ανέβει στο Μπρόντγουεϊ.


Ένα νέο μιούζικαλ βασισμένο στη ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, αλλάζει τίτλο λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, στον απόηχο του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις κατηγορίες εναντίον του βασιλιά της ποπ μουσικής, για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Variety, ο αρχικός τίτλος της παράστασης για τον Μάικλ Τζάκσον, ήταν «Don't Stop 'Til You Get Enough», αλλά πλέον θα ονομαστεί «MJ» -δανειζόμενη τα αρχικά του ονόματος του Μάικλ Τζάκσον. Την περίοδο αυτή και για πολλές εβδομάδες το καστ των ηθοποιών κάνει πρόβες, καθώς η παράσταση αναμένεται να ανέβει σε θέατρο του Μπρόντγουεϊ το καλοκαίρι του 2020.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το μιούζικαλ Μάικλ Τζάκσον έχει νέο τίτλο», δήλωσε ο Rick Miramontez εκπρόσωπος την παράστασης. «Καθώς η παράσταση διαμορφώθηκε μέσα από τις πρόβες, η παραγωγή θεώρησε ότι το MJ είναι καλύτερη και ισχυρότερη επιλογή, από το να επιλέξουμε οποιοδήποτε μεμονωμένο τραγούδι του καλλιτέχνη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ωστόσο το όλο εγχείρημα έχει επισκιαστεί από τις πολλές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον ποπ σταρ.
Αυτή η αντιπαράθεση αναζωπυρώθηκε από το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ «Leaving Neverland», το οποίο περιελάμβανε συνεντεύξεις από δύο άντρες που κατήγγειλαν τον Μάικλ Τζάκσον ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά και τους φιλοξενούσε στην περίφημη έπαυλή του την Neverland.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες υποστηρίζουν ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον τραγουδιστή για πολλά χρόνια, ακόμα και μέχρι να φτάσουν στην εφηβεία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline