Σάββατο 8 Αυγούστου 2020  00:31:18

Η Κάτια Δανδουλάκη ετοιμάζεται για τις «Άγριες Μέλισσες» και αποκαλύπτει τι θα γίνει

Η Κάτια Δανδουλάκη ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο χωριό των «Άγριων Μελισσών». Η είσοδος της ηθοποιού θα φέρει ακόμα περισσότερες αναταράξεις στο Διαφάνι, το οποίο συγκλονίζεται από θανάτους αλλά και μυστικά. Όπως αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, η άφιξή της θα φέρει τα πάνω-κάτω.

«Είναι η αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη. Η Ανέτ παντρεύτηκε και έφυγε για το Παρίσι όταν ήταν μόλις 20 χρόνων. Είναι ένας χαρακτήρας λίγο... ξέταιρος από όλους τους άλλους. Είναι ένας άνθρωπος με ιδέες καινούριες, που δεν απηχούν τα ήθη και έθιμα της επαρχίας, μια γυναίκα που δεν έχει κόμπλεξ. Μπαίνοντας στην οικογένεια, βοηθά να βγουν προς τα έξω μυστικά που ήταν επί χρόνια κουκουλωμένα. Ταυτόχρονα όμως θα πέσει σαν χειροβομβίδα στην οικογένεια και η δική της προσωπική ιστορία», είπε η Κάτια Δανδουλάκη για την «Ανετ Σεβαστού», που υποδύεται.

Ερωτηθείς για το στοιχείο του χαρακτήρα της που της αρέσει περισσότερο, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε: «Το ότι είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Στην επαρχία σε κάθε χώρα του κόσμου, επειδή πρόκειται για πολύ κλειστές κοινωνίες, υπάρχουν πολλά "πρέπει" και οι αλήθειες κρύβονται. Την Ανέτ την απασχολεί να βγάλει την αλήθεια και αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της πολύ γοητευτικό. Δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην ευθυγράμμισή της με την ψυχή της και με τις απόψεις της».

Η είσοδος της ηθοποιού θα φέρει ακόμα περισσότερες αναταράξεις στο Διαφάνι, το οποίο συγκλονίζεται από θανάτους αλλά και μυστικά. Οπως αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, η άφιξή της θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline