Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  07:24:17

Εκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της -Εκλεισε τα 50 και το γιόρτασε on air

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην συνηθίζει να γιορτάζει στην εκπομπή της, ωστόσο οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη. Έτσι, η εκπομπή ξεκίνησε με τα φώτα κλειστά και μόλις η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό την περίμεναν πολλά γλυκά, αλλά και τούρτα για να σβήσει κεράκια. Η ίδια ενθουσιασμένη έδωσε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είπα, δε βαριέσαι.. τέτοια χρονιά σαν τη φετινή -εννοώ σε κεράκια- θα ξανάρθει; Όχι. Να δώσουμε έναν λόγο ότι δεν θα το ξανακάνουμε ποτέ»; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο, λέγοντας: «Και του χρόνου να σβήσεις όσα κεριά μπορείς! Γιατί κοίτα πόσα έχεις φέτος!», ωστόσο οι υπόλοιποι συνεργάτες τον κοίταξαν κάπως περίεργα. «Μόνο υγεία και χαμόγελα θέλω! Θέλω αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Θέλω να είναι καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή, καινούριες περιπέτειες», είπε η παρουσιάστρια, που πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία μαζί με τον αδελφό της με αφορμή τα γενέθλιά τους.

Η παρουσιάστρια του Alpha TV γίνεται σήμερα 50 ετών και το γιόρτασε στον «αέρα» της εκπομπής της μαζί με τους συνεργάτες της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline