Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:38:24

Ρίτσαρντ Γκιρ: Πατέρας για άλλη μια φορά στα 70 του

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ρίτσαρντ Γκιρ ο οποίος αυτή την περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει να αποκτήσει το τρίτο του παιδί.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola!, η 36χρονη Ισπανίδα σύζυγός του Αλεχάντρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, λίγους μόνο μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου.
Όπως αναφέρει το περιοδικό, το οποίο είχε και την αποκλειστική είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Αλεχάντρα, η 36χρονη αναμένεται να γεννήσει την άνοιξη.
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι παντρεμένος με «μια όμορφη γυναίκα, έξυπνη, ευαίσθητη, αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο ηθοποιός για την τρίτη του σύζυγο, Αλεχάντρα Σίλβα.

«Έχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα αποζητούσα» υπογραμμίζει ο Ρίτσαρντ Γκιρ, μιλώντας για τη σχέση του με την Σίλβα.
Το παιδί που περιμένουν δεν είναι το πρώτο ούτε για την Σίλβα αλλά ούτε και για τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν.
Ο πρώτος γάμος του ήταν με τη Σίντι Κρόφορντ από το 1991 έως το 1995 και ο δεύτερος με την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ με την οποία χώρισε το 2016.
Μάλιστα, από τον δεύτερο γάμο του, απέκτησε ένα παιδί, τον Χόμερ ο οποίος είναι σήμερα 19 ετών.

Η Αλεχάντρα, που γνώρισε τον γοητευτικό ηθοποιό όταν χώριζε με τον πρώτο της σύζυγο, Γκόβιντ Φρίντλαντ, γιο του μεγιστάνα εξόρυξης Ρόμπερτ Φρίντλαντ, έχει έναν 6χρονο γιο, τον Αλμπέρτο.

Η τρίτη σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ είναι διαφημίστρια και επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση.
Ο πατέρας της Σίλβα είναι ισχυρός επιχειρηματίας του κατασκευαστικού κλάδου κι είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Σίλβα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας το 2014.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline