Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:48:20

Κατρίν Ντενέβ: Σε υπερκόπωση αποδίδουν το εγκεφαλικό οι γιατροί

Ποια η κατάσταση της υγείας της Κατρίν Ντενέβ, που υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο την ώρα των γυρισμάτων το βράδυ της Τρίτης.

Την είδηση της αδιαθεσίας της Κατρίν Ντενέβ μετέδωσε αρχικά η γαλλική Le Parisien, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, παρά μόνο πως οι θεράποντες ιατροί την κρίνουν σοβαρή.

Όπως έγινε γνωστό έπειτα από ανακοίνωση του ατζέντη και της οικογένειας της Κατρίν Ντενέβ το απόγευμα της Τετάρτης, η Γαλλίδα ντίβα του κινηματογράφου Κατρίν Ντενέβ, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία εξαιτίας υπερκόπωσης που «σχετίζεται άμεσα με το υπερφορτωμένο πρόγραμμά της».

Στο ίδιο κείμενο, το οποίο και δημοσιεύτηκε από το γαλλικό πρακτορείο AFP, το περιβάλλον της Κατρίν Ντενέβ αποκαλύπτει και την ακριβή αιτία αυτής της αδιαθεσίας. «Υπέστη ελαφρύ ισχαιµικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, από το οποίο και αναρρώνει. Ευτυχώς, το γεγονός δεν της έχει αφήσει κάποιο κινητικό πρόβλημα και πρέπει να πάρει το χρόνο της προκειμένου να ξεκουραστεί», γράφουν.

Η ευτυχής συγκυρία των γυρισμάτων που έσωσε την Κατρίν Ντενέβ

Όπως μεταδίδει στην γαλλική τηλεόραση BFMtv, η διευθύντρια πολιτιστικού ρεπορτάζ, Καντίς Μαού, η Κατρίν Ντενέβ υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ πραγματοποιούσε γυρίσματα σε νοσοκομείο στο Γκονές, στα προάστια του Παρισιού. Έτσι, η ηθοποιός βρισκόταν μεταξύ ειδικών από το πρώτο λεπτό που ένιωσε αδιαθεσία και πριν μεταφερθεί σε μονάδα που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. «Ήταν σε κάθε περίπτωση σε καλά χέρια και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Παρισιού» όπου και νοσηλεύεται, αναφέρει η δημοσιογράφος.

Η ταινία στης οποίας τα γυρίσματα συνέβη το εγκεφαλικό επεισόδιο, θέλει την Κατρίν Ντενέβ να αναλαμβάνει τον ρόλο μιας μητέρας που ο γιος της είναι βαριά άρρωστος. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ηθοποιός βρισκόταν σε νοσοκομείο την ώρα των γυρισμάτων για την ταινία De Son Vivant, την τρίτη κατά σειρά που γυρίζει με σκηνοθέτη την Εμανουέλ Μπερκό.

Το βεβαρημένο πρόγραμμα της Κατρίν Ντενέβ

Από τις πληροφορίες που δίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ για την κατάσταση της υγείας της Κατρίν Ντενέβ, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός βρισκόταν συνέχεια στη δουλειά, κάτι που την εξουθένωσε.

Μόνο φέτος και πριν βρεθεί στο Παρίσι για γυρίσματα, η Κατρίν Ντενέβ πραγματοποίησε γυρίσματα στο μικρό νησάκι της Ρεουνιόν, για την ταινία Terrible Jungle, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2020, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει μια ακόμη ταινία της, με τίτλο Fete de famille τον περασμένο Σεπτέμβρη. Επιπλέον, αναμένεται να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη και τον Δεκέμβριο, μαζί με τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Ίθαν Χοκ.

Η Κατρίν Ντενέβ έχει ανάγκη από ξεκούραση

Ο Γάλλος γενικός ιατρός Φρανσουά Μπομόν, μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση CNews, εξήγησε πως το εγκεφαλικό επεισόδιο θα μπορούσε κάλλιστα να προκληθεί από την υπερκόπωση και το στρες. Το άγχος συμβάλει στη στένωση των αγγείων, με αποτέλεσμα να ευνοούνται οι συνθήκες εμφάνισης θρόμβου.

Όπως εξήγησε ο γιατρός, ένα εγκεφαλικό επεισόδιο χρειάζεται μεγάλη προσοχή το αμέσως επόμενο διάστημα και ως και ένα χρόνο μετά το πρώτο περιστατικό. Η πιθανότητα να προκύψει και δεύτερο επεισόδιο ανέρχεται στο 60%.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline