Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  19:03:42

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει η Έμμα Στόουν

Ο αγαπημένος της διάσημης ηθοποιού αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους που χαμογελούν με ενθουσιασμό με την 31χρονη Έμμα Στόουν να δείχνει το νέο της δαχτυλίδι αρραβώνων. Ο 34χρονος σκηνοθέτης, δεν έγραψε τίποτα στην λεζάντα επιλέγοντας να βάλει μόνο emoji καρδιές.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πάνω από 2 χρόνια και σύμφωνα με το περιοδικό People γνωρίστηκαν όταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Favourite « του Γιώργου Λάνθιμου, βρέθηκε καλεσμένη στο Saturday Night Live, τα κείμενα του οποίου γράφει ο Ντέιβ ΜακΚάνι. Η Έμμα Στόουν και ο σύντροφός της κρατούν γενικά πολύ χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή αν και κάνουν κάποιες δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Τι είχε δηλώσει το 2018 για τον γάμο η Έμμα Στόουν

Φαίνεται πάντως, πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για την Έμμα Στόουν, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle το 2018, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αποκατασταθεί όταν γίνει 30 χρονών. Η ηθοποιός είχε τότε εξηγήσει: «Η άποψή μου για τα παιδιά έχει αλλάξει όσο μεγαλώνω. Ως έφηβη, έλεγα πως δεν θα παντρευτώ ποτέ, πως ποτέ δεν θα κάνω παιδιά. Και μεγαλώνοντας άρχισα να λέω: 'θέλω να παντρευτώ, θέλω να κάνω παιδιά'».

Και συνεχίζοντας στην συνέντευξή της, πρόσθεσε:«Είναι περίεργο το πώς αλλάζεις στα 30 σου. Αντί να ζεις απλά τα όνειρα που έκανες νέος, να κάνεις την δουλειά που τόσο αγαπάς, αλλά και νέους φίλους και όλα αυτά, λες 'Τι πραγματικά θέλω πλέον ως ενήλικας;'».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline