Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:29:10

Τα μυστικά γοητείας της Σκάρλετ Τζοχάνσον

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον μέσα από μια πορεία χρόνων στον χώρο του κινηματογράφου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για το ταλέντο της όσο και για την ξεχωριστή ομορφιά της, αποτελώντας το απόλυτο sex symbol του Χόλιγουντ.

Η ιστορία της θυμίζει αυτήν της Σταχτοπούτας, μόνο σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή, με την όμορφη ηρωίδα να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να φτιάχνει τη ζωή της βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1984 στη Νέα Υόρκη, σε μια οικογένεια που δεν είχε την παραμικρή σχέση με τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος. Ο δανός πατέρας της εργαζόταν ως εργολάβος και η μητέρα της φρόντιζε τη Σκάρλετ και τα τέσσερα αδέρφια της.

Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια η Τζοχάνσον, μεγάλωσε με δυσκολίες, αφού η οικογένειά της ζούσε ουσιαστικά από τα συσσίτια. Σε ηλικία μόλις 11 ετών ολοκλήρωσε τα μαθήματα υποκριτικής και ξεκίνησε να περνάει δοκιμαστικά για διαφημιστικά. Λίγο αργότερα βαρέθηκε και αποφάσισε να περάσει στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Η αναγνώριση ήρθε το 1998, όταν συμμετείχε στην ταινία «Ο γητευτής των αλόγων» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Μεταφέρθηκε σε ρόλους ενηλίκων με την ερμηνεία της στις ταινίες «Το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι» και «Χαμένοι στη μετάφραση» κερδίζοντας και για τις δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Στη συνέχεια έγινε η μούσα του Γούντι Αλεν πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά ταινιών του («Match Point», «Scoop», «Vicky Cristina Barcelona») και καθιερώνοντας το προφίλ της μοιραίας ξανθιάς. Φέτος, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη», η οποία έσπασε τα ταμεία και αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, ενώ η ίδια η Τζοχάνσον έχει ανακηρυχθεί ως η πιο κερδοφόρα star όλων των εποχών.

Έχει υπάρξει παντρεμένη για δύο χρόνια με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η όμορφη Σκάρλετ παντρεύτηκε τον γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της. Πήραν διαζύγιο το 2017 και λίγους μήνες αργότερα η ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον κειμενογράφο της δημοφιλούς σατιρικής εκπομπής «Saturday Night Live» Κόλιν Τζοστ. Η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε τον Τζοστ στις 19 Μαΐου του 2019 και ετοιμάζεται για τον τρίτο γάμο της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline