Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πρίγκιπας Χάρι εκπλήρωσε την τελευταία του βασιλική υποχρέωση

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το οικογενειακό συμβούλιο κατά το οποίο έλαβε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να αναζητήσει μαζί με την αμερικανίδα σύζυγό του Μέγκαν ένα «περισσότερο ανεξάρτητο» από την βασιλική οικογένεια μέλλον.

Ο Δούκας του Σάσεξ, έκτος στην σειρά διαδοχής, παρακολούθησε παιδιά να παίζουν ράγκμπι στον κήπο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, πριν κάνει την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος το 2021.

Η εκδήλωση ήταν η τελευταία βασιλική του υποχρέωση πριν ο ίδιος και η σύζυγός του ξεκινήσουν την «μεταβατική περίοδο» προς τους νέους τους ρόλους.

Εχθές έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο Βανκούβερ η Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ. από τότε που το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παραιτείται των καθηκόντων του και ότι θα μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ της Βρετανίας και του Καναδά.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Βανκούβερ, του κέντρου Downtown Eastside Women's Centre, το οποίο προσφέρει βοήθεια σε γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πολυμέσα