Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:11:02

Ο Χάρι έφυγε από την Αγγλία: Βασιλική ζωή τέλος μετά από 35 χρόνια

Στην αγαπημένη του σύζυγο, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι που διαμένουν στον Καναδά, επέστρεψε χθες το βράδυ ο πρίγκιπας Χάρι, έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του ζωή μακριά από την βασιλική οικογένεια και την Μεγάλη Βρετανία.

-Ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε με πτήση της British Airways – και όχι με ιδιωτικό αεροπλάνο – από το Χίθροου του Λονδίνου στο διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ, χθες το βράδυ. Οι παπαράτσι, τον κατέγραψαν να κατεβαίνει από την πίσω σκάλα του Boeing 747 φορώντας ένα μπλε μπουφάν και τζιν παντελόνι και κρατώντας ένα σακίδιο στους ώμους του, υιοθετώντας ένα πιο απλό λουκ, ακριβώς όπως και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά την απομάκρυνσή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Φυσικά, μαζί του είχε και δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Μετά την 10ωρη πτήση, ο πρίγκιπας Χάρι επιβιβάστηκε σε ένα μίνι βαν για να συνεχίσει το ταξίδι του και έπειτα επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο της WestJet, όπως είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες και η Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να φτάσει στην έπαυλη των 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου διαμένει το ζευγάρι από τον περασμένο Νοέμβριο, μέχρι να βρουν ένα μόνιμο κατάλυμα.

Η διατλαντική αυτή πτήση του πρίγκιπα Χάρι, που προχθές το βράδυ με θλίψη δήλωσε ότι δεν ήταν δική του επιλογή, σήμανε το «αντίο» του δούκα του Σάσεξ στην βασιλική ζωή που είχε γνωρίσει από την γέννησή του. Τώρα πλέον, δεν θα χρησιμοποιεί τον τίτλο «Αυτού Υψηλότητα» και θα είναι γνωστός απλώς ως δούκας του Σάσεξ. Παραμένει ωστόσο πρίγκιπας.

Ο πρίγκιπας Χάρι συνοδευόταν από δύο μέλη της προσωπικής του φρουράς στο ταξίδι του για Καναδά
Η τελευταία πράξη του πρίγκιπα Χάρι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν η παρουσία του στην Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Αφρικής στο Λονδίνο, το απόγευμα της Δευτέρας, όπου πραγματοποίησε ιδιωτικές διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό του Μαρόκου, Σααντεντίν Οτμανί, τον πρόεδρο του Μαλάουι Πίτερ Μουθαρίκα και τον πρόεδρο της Μοζαμβίκης Φιλίπε Νιούσι.

Συναντήθηκε επίσης, με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, αλλά δεν έμεινε στο Λονδίνο για να παραβρεθεί στην πρώτη σόλο δεξίωση του αδερφού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έχοντας στο πλευρό της την Κέιτ Μίντλετον που ξεχώρισε με την παρουσία της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline