Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  07:23:03

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει ανέμελη τις βόλτες της στον Καναδά

Αποφασισμένη για μια ελεύθερη ζωή , οικογενειακή και κοινωνική, πέρα από την συμβατικότητα των Ανακτόρων, η Μέγκαν Μαρκλ ζει την δική της ζωή στον Καναδά, ανέμελη, μακριά από τις σκοτούρες της βασιλικής αυλής αλλά και από τα προβλήματα που αντιμετώπισε εσχάτως εκεί ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι. Χθες, ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να έχει πάει βόλτα τα σκυλιά κρατώντας στο στήθος της, σε μάρσιπο τον 8 μηνών γιο της, Άρτσι.

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν έδειξε καθόλου το άγχος της για τις ταραχώδεις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση – βόμβα του ζευγαριού να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τις συνεδριάσεις και τις συζητήσεις σχετικά με το Megxit. Αντιθέτως, ήταν χαμογελαστή, ντυμένη όσο πιο απλά μπορούσε, με ένα φουτεράκι, μαύρο κολάν και λαδί σκούφο, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα.

Σχόλια για τον μάρσιπο

Eν τω μεταξύ, τα βρετανικά ταμπλόιντ φαίνεται ότι άρχισαν να κυνηγούν την Μέγκαν Μαρκλ και στον Καναδά, αφού πικρόχολα σχόλια στα social media προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίον κρατούσε το μωρό της.

«Ας την δείξει κάποιος πώς να χρησιμοποιεί τον μάρσιπο προτού πέσει κάτω ο μικρός Άρτσι», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών.

«Ας την βοηθήσει ένας από τους σωματοφύλακές της»... «Δεν τον κρατάει σωστά (τον μικρό Άρτσι)»... «Ο μικρός Άρτσι έδειχνε να αισθάνεται άβολα στον μάρσιπο»... «Η Μέγκαν δείχνει να χρειάζεται βοήθεια», γράφουν άλλοι χρήστες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail: «Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυναν την Μέγκαν Μαρκλ να λάβει συμβουλές από την νταντά για το πώς να χρησιμοποιήσει τον μάρσιπο με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τον αδέξιο χειρισμό της στη βόλτα με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της. Η βόλτα της στο δάσος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο νέο της σπίτι στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline