Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:43:25

Διαζύγιο Γιάννη Κούστα: Τα τρελά ποσά που ζητά η πρώην σύζυγός του

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Γιαννικοπούλου, έδωσαν ακόμη ένα «ραντεβού» στα δικαστήρια.

Αφορμή ήταν το αίτημα της πρώην συζύγου του Γιάννη Κούστα να αυξηθούν τα χρηματικά ποσά της διατροφής, κάτι που ζήτησαν και οι δύο κόρες τού άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Σύμφωνα με το «Εθνος», σχολιάζοντας τις αξιώσεις της Σοφίας Γιαννικοπούλου και των δύο θυγατέρων, ο δικηγόρος του Γιάννη Κούστα έκανε λόγο για «εξωπραγματικά ποσά», ενώ αντέτεινε ότι η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή μπορεί να εργαστεί και πρέπει να συμμετέχει στη διατροφή των παιδιών.

Η πρώην σύζυγος του Γιάννη Κούστα, σύμφωνα με το «Εθνος», ζήτησε αύξηση των ποσών της διατροφής, εκπροσωπώντας και την ανήλικη κόρη τους. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, στο Πρωτοδικείο έδωσε το «παρών» για πρώτη φορά και η ενήλικη κόρη του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, αξιώνοντας αύξηση του ποσού των 80.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως από τον Γιάννη Κούστα.

Στο ρεπορτάζ του «Εθνους» τονίζεται ότι η πρώην σύζυγος του Γιάννη Κούστα και οι δυο κόρες του ζευγαριού ζητούν μεταξύ άλλων τα εξής: περίπου 10.000 διατροφή για την πρώην ηθοποιό -τη Σοφία Γιαννικοπούλου- μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019, κονδύλι για δαπάνες συντήρησης των κατοικιών σε Λαγονήσι και Γλυφάδα ύψους 1.640 ευρώ το μήνα. Περί τα 18.000 ευρώ το μήνα ζητεί η μεγάλη κόρη της οικογένειας που σπουδάζει πλέον στην Αμερική και 15.000 ευρώ το μήνα αιτείται η ανήλικη κόρη του Γιάννη Κούστα και της Σοφίας Γιαννικοπούλου.

Για «εξωπραγματικά ποσά» κάνει λόγο ο συνήγορος του Γιάννη Κούστα

Ένας εκ των συνηγόρων του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα δήλωσε στο «Εθνος» ότι «για την ενήλικη κόρη τους, ο εναγόμενος μέχρι το επίδικο διάστημα οικειοθελώς κατέβαλε 9.000 το μήνα, δηλαδή μέχρι Σεπτέμβρη 2019. Όταν ενημερώθηκε ότι θα μεταβεί για σπουδές κατέβαλλε τα δίδακτρα του πρώτου εξαμήνου και του κόστους διαβίωσης. Το ίδιο έκανε για το δεύτερο εξάμηνο σε λογαριασμό πια της κόρης του επειδή ενηλικιώθηκε».
Ο δικηγόρος του Γιάννη Κούστα προσέθεσε ότι «το ποσό των 71.000 ευρώ υπερκαλύπτει τις ανάγκες της Αμαλιας. Ωστόσο προτίθεται να τις δίνει άλλες 9.000 το χρόνο για να καλύψει και διακοπές. Στην ανήλικη κόρη του καταβάλλονται ανελλιπώς 9.000 ευρώ το μήνα».

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος του Γιάννη Κούστα υποστήριξε ότι ζητούνται «εξωπραγματικά ποσά, όπως τα 1500 το μήνα για ρούχα ή τα 5.000 για φύλαξη τους», ενώ αντιπρότεινε την συμμετοχή της Σοφίας Γιαννικοπούλου στη διατροφή των παιδιών, καθώς «διαθέτει ακίνητη περιουσία και μπορεί να εργασθεί».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline