Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:00:33

Έσπασε τα ρεκόρ η Πάμελα Άντερσον - Χώρισε 12 μέρες μετά τον γάμο της!

Αφού είχε ανακοινώσει ότι θα παντρευτεί τον 74 χρόνο παραγωγό Τζον Πίτερς, τελικά το ζευγάρι χώρισε λίγες μέρες μετά τον γάμο τους. Ο συγκεκριμένος ήταν ο 5ος κατά σειρά γάμος και είχε διάρκεια μόλις 12 ημερών. Έγινε στις 20 Ιανουαρίου.


Η δήλωσή της

«Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον», δηλώνει τώρα η Πάμελα Αντερσον σε δήλωση της που μεταφέρθηκε στον Fox Νέα από τον εκπρόσωπό της.

«Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει η Πάμελα Αντερσον στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη εκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».

Η Πάμελα τελικά επέστρεψε στο Ladysmith του Καναδά για να είναι μαζί με την οικογένειά της».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline