Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:43:19

Η έξυπνη ενδυματολογική επιλογή της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Αμπού Ντάμπι

Τον ενδυματολογικό κώδικα των αραβικών χωρών ακολούθησε η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία συνόδευσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι στην πρωτεύουσα της χώρας, Αμπού Ντάμπι ήταν πλήρως εναρμονισμένη με τα ήθη και έθιμα της χώρας.

Βέβαια, στην κοσμοπολίτικη μητρόπολη των ΗΑΕ, δεν επιβάλλεται η παραδοσιακή μουσουλμανική μαντήλα στις γυναίκες. Ωστόσο ατύπως, οι γυναίκες επιβάλλεται να φορούν φαρδιά και μη αποκαλυπτικά φορέματα.
Έτσι, η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα σύνολο άνετο, στα χρώματα της άμμου. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει άνετη παντελόνα και πουκαμίσα, ενώ τον λαιμό της αγκάλιαζε μια πασμίνα σε πιο σκούρα απόχρωση.

Ο ενδυματολογικός κώδικας στην συγκεκριμένη χώρα δεν θέλει τις γυναίκες να φορούν αποκαλυπτικά ρούχα και «ορίζει» οι ώμοι να καλύπτονται από ύφασμα και τα ρούχα να μην είναι ιδιαίτερα στενά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline