Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:49:30

Όσκαρ 2020: Ο Τραμπ επιτέθηκε στα "Παράσιτα" - Επική απάντηση από την εταιρία διανομής

Το γεγονός οτι η αριστουργηματική ταινία "Παράσιτα" πήρε τα 4 σημαντικότερα βραβεία Όσκαρ δεν άρεσε στον Αμερικανό πρόεδρο. Θεωρείται η ταινία της χρονιάς.

Πήρε τα τέσσερα πιο σημαντικά βραβεία Όσκαρ. Έγινε το πρώτο ξενόγλωσσο φιλμ που πήρε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ το μόνο που βλέπει είναι οτι τα Παράσιτα προέρχονται από τη Νότια Κορέα, με την οποία "οι ΗΠΑ έχουν προβλήματα".

Σε ομιλία του στο Κολοράντο, ο Αμερικανός πρόεδρος με το γνωστό απαξιωτικό ύφος του αναφέρθηκε στα Όσκαρ και διερωτήθηκε: «Ο νικητής είναι μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Τι στο καλό ήταν όλο αυτό; Έχουμε αρκετά προβλήματα με τη Νότια Κορέα, με το εμπόριο. Και μετά από όλα αυτά, τους δίνουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς;».

Απ' ότι φάνηκε, ή θέλησε να φανεί, ο Τραμπ δεν έχει δει την ταινία.
"Ήταν καλή; Δεν ξέρω" είπε και συνέχισε, αναπτύσσοντας τις κινηματογραφικές του προτιμήσεις: "Μπορούμε να επαναφέρουμε το 'Όσα φέρνει ο Άνεμος', παρακαλώ;"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline