Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  11:15:49

Η Ιβάνκα Τραμπ και η αγάπη της στον Ομηρο

Ιβάνκα Τραμπ – Όμηρος: Το να είμαστε υποχρεωμένοι σε αυτοαπομόνωση μας έχει ωθήσει στο να ανακαλύψουμε διαφορετικούς τρόπους για να περάσουμε τον χρόνο στο σπίτι, που δεν είχαμε εξετάσει ποτέ πριν.

Άλλοι επιδίδονται στο Netflix, άλλοι βελτιώνουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες. Ωστόσο, η Ιβάνκα Τραμπ εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της μελετώντας, καθώς όπως είπε ότι έχει αρχίσει να μελετάει την ελληνική μυθολογία, ενώ εργάζεται από το σπίτι και φροντίζει τα τρία μικρά παιδιά της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Yahoo Finance, η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ εξήγησε πώς αντιμετωπίζει αυτή την ξαφνική αλλαγή στο ημερήσιο πρόγραμμά της.

"Προσπαθώ να βλέπω αυτόν τον χρόνο στο σπίτι μέσα από το πρίσμα της χαράς του να έχεις όλη την οικογένεια ενωμένη και τα απογεύματα ή τα Σαββατοκύριακα που είχα πάντα κάποια υποχρέωση, τώρα παρακολουθώ μαθήματα. Έχω ξεκινήσει δωρεάν online μαθήματα ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας και μαθαίνω να παίζω κιθάρα. Ξαναδιαβάζω την Οδύσσεια και άρχισα μαθήματα κιθάρας και εξασκούμαι όταν κάθομαι με τα παιδιά μου και όταν κοιμούνται. Αυτό κάνω" πρόσθεσε η πρώτη κόρη της Αμερικής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline