Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:10:29

Με κορωνοϊό η Μάριαν Φέιθφουλ – Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου

«Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Της ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση». Ένας ακόμη διάσημος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου αφού βρέθηκε θετική στον ιό, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που την εκπροσωπεί.
«Ο μάνατζερ της Μάριαν Φέιθφουλ (...) επιβεβαίωσε ότι η Μάριαν λαμβάνει θεραπεία για την covid-19 σε νοσοκομείο του Λονδίνου» ανήρτησε στο Twitter η Republic Media.

«Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Της ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση», πρόσθετε η ανακοίνωση.
Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Πένι Αρκέιντ, φίλη της 73χρονης Φέιθφουλ, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Τρίτη αφού εμφάνισε βήχα ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

«Έχει ξεπεράσει και έχει επιβιώσει από τόσα πράγματα στη ζωή της, περιλαμβανομένου του να είναι η Μάριαν Φέιθφουλ, που θα ήταν τραγωδία αν χανόταν από έναν ιό», έγραψε η Σουζάνα Βεντούρα, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Πένι Αρκέιντ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline