Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:10:03

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, δημοσίευσε παραμύθι στο διαδίκτυο

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ άφησε άναυδους τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ -Η αποκάλυψη-ανατροπή για τη «γέννηση» του διάσημου μάγου.

Τίτλος του παραμυθιού «The Ickabog», το οποίο μπορούν να διαβάσουν όλοι δωρεάν στο διαδίκτυο.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ που την περίοδο του lockdown προσέφερε 1 εκατομμύριο λίρες σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας και αστέγους τονίζει για το παραμύθι της, «Πριν από πάνω από μια δεκαετία έγραψα ένα παραμύθι με τίτλο 'The Ickabog'. Μέχρι πολύ πρόσφατα, οι μόνοι άνθρωποι που είχαν ακούσει την ιστορία του Ickabog ήταν τα δύο μικρότερα παιδιά μου», είπε η συγγραφέας του Χάρι Πότερ.

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Το είχα πάνω από μία 10ετια, του έκανα παρεμβάσεις
Όπως εξήγησε το κυρίως χειρόγραφο βιβλίο είχε αποθηκευτεί στην σοφίτα του σπιτιού της όπου και παρέμενε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες όταν και του πρόσθεσε κάποιες παρεμβάσεις και το ανέβασε στο διαδίκτυο. «Αποφάσισα να δημοσιεύσω το 'Ickabog' για δωρεάν ανάγνωση στο ίντερνετ ώστε τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας, ή έστω και εκείνα που επέστρεψαν στο σχολείο αυτούς τους περίεργους και ταραχώδεις καιρούς, να μπορούν να το διαβάσουν ή να τους το διαβάσουν», είπε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline