Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  21:23:00

Ο Τομ Χανκς πήρε... θέση σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στην Καβάλα

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου θα ανοίξουν εκ νέου τα μουσεία σε όλη τη χώρα μετά το αναγκαστικό κλείσιμο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θοδωρή Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας, θα υποδεχθεί τους φίλους και επισκέπτες με μια νέα δημιουργία.

Πρόκειται για τον δημοφιλή ηθοποιό και λάτρη της Ελλάδας, τον Τομ Χανκς, που από σήμερα πήρε τη θέση του στο κεντρικό σαλόνι του μουσείου, ανάμεσα σε πολλά άλλα κέρινα ομοιώματα Ελλήνων και ξένων.

Ο Τομ Χανκς, είναι το 31ο κέρινο ομοίωμα στο μουσείο και όπως εξηγεί μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αγαπητός καλλιτέχνης «αυτός ο εγκλεισμός στο σπίτι λειτούργησε μάλλον δημιουργικά για μένα, αφού σε αυτό το διάστημα σχεδίασα και φιλοτέχνησα το κέρινο ομοίωμα ενός φιλέλληνα και πολυβραβευμένου ηθοποιού του Χόλιγουντ, που ήρθε ακόμα πιο κοντά στην Ελλάδα μετά το γάμο του με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον . Φέτος, λοιπόν, ο Τομ Χανκς δεν θα βρεθεί μόνο στην Αντίπαρο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά και σε άλλα νησιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline