Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  16:47:39

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε σούπερ μοδάτα σκουλαρίκια από τα Accessorize -Κοστίζουν μόλις 7 ευρώ και έρχονται στην Ελλάδα

Η Κέιτ Μίντλετον έστειλε ένα νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα με σκοπό να ενθαρρύνει τον κόσμο να συμμετάσχει στο φωτογραφικό της project.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι δεινή φωτογράφος και έχει χαρίσει τις λήψεις της στην πρωτοβουλία «Hold Still». Τα μοναδικά κλικ δείχνουν τη ζωή εν μέσω καραντίνας, τις δυσκολίες και την εργασία από το σπίτι. Η ίδια με το μήνυμά της θέλει να διαδώσει την καμπάνια της.

Για τη νέα της εμφάνιση μέσω βίντεο, η Κέιτ επέλεξε το αγαπημένο της μπλε φόρεμα από την Stella McCartney, που έχει φορέσει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι sold out. Ακόμη, φόρεσε τα νέα αγαπημένα της σκουλαρίκια από τα Accessorize, που είναι σούπερ οικονομικά και πολύ στιλάτα. Συγκεκριμένα, κοστίζουν μόλις 7 ευρώ και πλέον είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Η Κέιτ Μίντλετον με το αγαπημένο της Stella McCartney φόρεμα και οικονομικά σκουλαρίκια από τα Accessorize -Η νέα, φινετσάτη εμφάνιση

Η Κέιτ Μίντλετον έστειλε ένα νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα με σκοπό να ενθαρρύνει τους Βρετανούς να συμμετέχουν στο φωτογραφικό της project.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι δεινή φωτογράφος και έχει χαρίσει τις μοναδικές λήψεις της στην πρωτοβουλία «Hold Still».

Τα υπέροχα κλικ δείχνουν τη ζωή εν μέσω της καραντίνας, τις δυσκολίες και την εργασία από το σπίτι.
Η ίδια με το μήνυμά της θέλει να διαδώσει την καμπάνια της, ως προστάτιδα του «National Portrait Gallery».
Για τη νέα της εμφάνιση μέσω βίντεο, η Κέιτ επέλεξε το αγαπημένο της μπλε φόρεμα δια χειρός Stella McCartney.

Είναι ένα κλασσικό κομμάτι που η Κέιτ έχει φορέσει πολλές φορές στο παρελθόν. Το κομψό φόρεμα είναι πλέον sold out.

Το μήκος του είναι μέχρι το γόνατο, έχει κοντό μανίκι και είναι σε άλφα γραμμή. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα φινετσάτο semi up-do look ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό.
Επέλεξε να φορέσει τα νέα αγαπημένα της σκουλαρίκια από τα Accessorize, που μάλιστα είναι σούπερ οικονομικά αλλά και πολύ stylish. Συγκεκριμένα, κοστίζουν μόλις 7 ευρώ και πλέον είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

krikoi
Accessorize
Είναι κρεμαστοί χρυσοί κρίκοι που πάνε με όλα, από το πιο casual μέχρι το πιο formal look.
Μπορείς να κάνεις πολλούς chic & fashionable συνδυασμούς, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline