Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:26:28

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον από το Πήλιο: «Δεν παραβίασα κάποιον νόμο -Είναι μεγάλη μου χαρά που έρχομαι στην Ελλάδα»

Συνεχίζει τις διακοπές του στο Πήλιο, στο εξοχικό της οικογένειας, ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Στάνλεϊ Τζόνσον, παρά την κατακραυγή για την επιλογή του να «σπάσει» την καραντίνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο Στάνλεϊ Τζόνσον απόλαυσε το γεύμα του σε ταβέρνα στο χωριό Χόρτο, του Πηλίου, όπου βρίσκεται και η εξοχική κατοικία της οικογένειας του Βρετανού πρωθυπουργού.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον φαίνεται ωστόσο πως θορυβήθηκε από τον σάλο που προκάλεσε το παράνομο ταξίδι του στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να κατεβάσει όποιες αναρτήσεις είχε κάνει από τη χώρα μας. «Είναι αλήθεια πως κατέβασα τις φωτογραφίες στο Instagram. Δεν τις ανάρτησα στο πνεύμα της απείθειας ή κάτι τέτοιο» είπε ο Στάνλεϊ.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον δεν θεωρεί ότι έσπασε την καραντίνα

«Ρωτήστε τον πατέρα μου» απάντησε παράλληλα ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον για την... ανταρσία του πατέρα του με τις διακοπές στην Ελλάδα

«Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον δικαιούνταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα» -Τι δήλωσε Βρετανός υπουργός

Σύμφωνα με το OPEN, ο Τζόνσον θεωρεί ότι δεν έσπασε την καραντίνα, δεν παρέβη κάποιο νόμο, γιατί όπως είπε γνώριζε ότι απαγορεύονται οι πτήσεις από τη Βρετανία προς την Ελλάδα. Γι' αυτό, όπως μεταδίδει αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας μέσω Σόφιας (Βουλγαρία).

«Δεν γνωρίζω ποιες ήταν οι αντιδράσεις. Ήρθα εδώ για να περάσω ήσυχα χρόνο ώστε να οργανώσω το σπίτι» είπε συγκεκριμένα. «Ήταν απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία» σημείωσε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

Όσο για τις επικρίσεις που δέχεται ο γιος του, Μπόρις Τζόνσον, εξαιτίας της επιλογής του, ο Στάνλεϊ δήλωσε στον ρεπόρτερ του OPEN πως αυτό είναι κάτι το προσωπικό μεταξύ των δύο και δεν θα ήθελε να το δημοσιοποιήσει με δηλώσεις του.

Να ανοίξει η αερογέφυρα με την Ελλάδα ζητά ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα την οποία αγαπά πάρα πολύ, κάνει τις διακοπές του στο Πήλιο τα τελευταία 20 χρόνια και όπως συνέχισε, έπρεπε να έρθει στη χώρα μας για να φροντίσει την ιδιοκτησία του, την οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως ξενώνα, όταν και θα επιτραπούν οι πτήσεις.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι τόσο μεγάλη χαρά για μένα να έρχομαι στην Ελλάδα. Ας ανοίξουμε αυτή την αερογέφυρα, το συντομότερο δυνατό» είπε κλείνοντας ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον για το άνοιγμα των συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline