Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:19:14

Σε ταβερνάκι στη Χαλκίδα Βοσκόπουλος-Γκερέκου -Σπάνια εμφάνιση για τον 79χρονο βάρδο

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Τετάρτη η Άντζελα Γκερέκου με τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο. Η πρώην βουλευτής και νυν πρόεδρος του ΕΟΤ, ανάρτησε μια φωτογραφία της με τον δημοφιλή ερμηνευτή από τη Χαλκίδα σε insta story στον λογαριασμό της. Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου φαίνονται καθισμένοι στο τραπέζι μιας ταβέρνας πριν ακόμη έρθει το φαγητό τους.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Εκείνο που κάνει ωστόσο αίσθηση είναι η εμφάνιση του τραγουδιστή που είχαμε να δούμε καιρό δημόσια (ίσως και πριν την καραντίνα). Φορώντας μια μπλε μπλούζα με λευκές ρίγες τύπου πόλο και γυαλιά, ο Τόλης Βοσκόπουλος φαίνεται να έχει αδυνατίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

xalkida-tolis

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου
Στις 26 Μαρτίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος από τον δικό του λογαριασμό είχε ανεβάσει μια φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της. «Χρόνια Πολλά αγάπη μου μοναδική!» έγραφε πλάι στην λήψη, όπου έδινε στην Άτζελα Γκερέκου ένα φιλί στο στόμα.

Οι εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στην Αθήνα
Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς εμφανιζόταν στο Baraonda, κέντρο το οποίο όπως φαίνεται είχε εγκαινιάσει ο ίδιος στο παρελθόν. Οι εμφανίσεις του φυσικά διεκόπησαν εξαιτίας των μέτρων που ανακοίνωσε ένα μήνα αργότερα η κυβέρνηση για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλάι του Τόλη Βοσκόπουλου, οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου απόλαυσαν τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, γιο του μεγάλου ερμηνευτή του ελληνικού τραγουδιού. Αυτή τη συνάντηση επί σκηνής σχολίαζε τον Φεβρουάριο η Άντζελα Γκερέκου. Σε μια φωτογραφία με τους δύο ερμηνευτές επί σκηνής έγραφε: «Μια πολύ συγκινητική στιγμή! Ο ΤΟΛΗΣ με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση στη σκηνή του Baraonda!!».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline