Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  01:49:12

Οι τρεις λέξεις του Ουίλιαμ για τη Μέγκαν που προσέβαλαν τον Χάρι

Το ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν και ο γιος τους, ο Άρτσι, ζουν πλέον στο Λος Άντζελες αφού αποποιήθηκαν τα βασιλικά τους αξιώματα τον Μάρτιο και έφυγαν από την Βρετανία για να ξεκινήσουν νέα ζωή και καριέρα.


Ένα νέο βιβλίο επανέρχεται στο θέμα της απομάκρυνσης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ από τη βρετανική μοναρχία. Το βιβλίο "Finding Freedom" (Βρίσκοντας της Αλήθεια) θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου και αποσπάσματα έχουν δοθεί ήδη στη δημοσιότητα.
The first of three days of exclusive extracts from Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family https://t.co/0OdVrQ8x8s
— The Times (@thetimes) July 25, 2020

Ο Χάρι, έκτος στη σειρά διαδοχής στο βρετανικό θρόνο, και η σύζυγός του Μέγκαν, δήλωσαν μέσω του εκπροσώπου τους ότι δεν συνεισέφεραν στο υλικό αλλά οι φίλοι του ζευγαριού, από την άλλη πλευρά, ήσαν διαθέσιμοι για συνεργασία με τους συγγραφείς του βιβλίου, τους δημοσιογράφους Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ.

Στο βιβλίο τους, που το περιεχόμενό του είναι μάλλον ευνοϊκό για το ζευγάρι, οι δύο συγγραφείς ισχυρίζονται ότι ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι υπήρξε η κινητήρια δύναμη πίσω από την απόφαση να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια, όταν πολλές λαϊκές εφημερίδες είχαν στραφεί ενάντια στη σύζυγό του, την 38χρονη Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό.

«Μόνοι» και «υπό πίεση»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του προσπάθησαν να προειδοποιήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ' προτού αποστασιοποιηθούν από τη βρετανική μοναρχία τον Ιανουάριο, υποστηρίζει το βιβλίο.
«Δεν μπορούσαν στο παλάτι να βασίζονται παρά μόνο σε μια μικρή χούφτα ανθρώπων. Έξω από αυτόν τον μικρό πυρήνα, καμία πληροφορία δεν ήταν ασφαλής» τονίζουν οι συγγραφείς, σύμφωνα με τους οποίους ενορχηστρώθηκαν πολλές διαρροές στον Τύπο από μέλη του προσωπικού, τα οποία πολλοί στενοί φίλοι του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δεν δίστασαν να αποκαλέσουν "οχιές".

Στο βιβλίο τους, οι Σκόμπι και Ντουράντ ισχυρίζονται ότι ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη βασίλισσα Ελισάβετ Β 'και στον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη βούλησή του να αποποιηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και να περνά περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό.
«Παρά τις πολλές υπενθυμίσεις στις υπηρεσίες του πατέρα του, που είχαν επιφορτισθεί με την οργάνωση μίας επίσημης συνάντησης με τη βασίλισσα στις αρχές Ιανουαρίου, αυτή δεν προγραμματίσθηκε οδηγώντας τελικά στην αιφνίδια ανακοίνωση της 8ης Ιανουαρίου, η οποία είχε επικριθεί πολύ από τον βρετανικό Τύπο, ιδίως επειδή το ζευγάρι δεν είχε προειδοποιήσει τη βασίλισσα» αναφέρεται στο βιβλίο.

Ο «σνομπισμός» του Ουίλιαμ απέναντι στη Μέγκαν πρόσβαλε τον Χαρι

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά που προσέλαβε ως "σνομπισμό" εκ μέρους του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όταν εκείνος είχε συμβουλεύσει τον αδερφό του να «πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσει αυτό το κορίτσι», την εποχή που άρχιζε να συναναστρέφεται την Μέγκαν Μάρκλ, υποστηρίζουν οι συγγραφείς ενός νέου βιβλίου.

«Μην αισθάνεσαι πως πρέπει να βιασθείς. Πάρε όσο χρόνο θέλεις για να γνωρίσεις αυτό το κορίτσι» τόνισε ο Γουίλιαμ στον Χάρι.
Οι Sunday Times αναφέρουν πως ο μικρότερος αδερφός του Ουίλιαμ «έπιασε» έναν τόνο αλαζονείας στις αυτές τις τρεις τελευταίες λέξεις, «αυτό το κορίτσι», και πως ο Χάρι δεν ένιωθε πλέον ότι χρειάζεται να τον φροντίζουν.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline