Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:49:15

Η Rita Ora είναι τρελά ερωτευμένη με τον γιο του Κώστα Γαβρά

Οι διακοπές τους στην Ίμπιζα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του Βρετανικού Τύπου. Η Rita Ora είναι ερωτευμένη. Και μάλιστα με Έλληνα και συγκεκριμένα με τον γιο του Κώστα Γαβρά, Ρομέν.

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια και ο νέος σύντροφός της απολαμβάνουν τις σκαφάτες διακοπές τους στην Ίμπιζα και για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι.

Rita Ora και Ρομέν Γαβράς απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τον έρωτάς τους, την ώρα που οι φωτογραφίες τους τις τελευταίες ώρες φιγουράρουν στον βρετανικό Τύπο.

Η 29χρονη τραγουδίστρια φορώντας ένα μοβ μπικίνι γελά και χαίρεται τις στιγμές στο πλευρό του 39χρονου αγαπημένου της, ο οποίος είναι ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mirror, την ώρα που έβγαιναν από το νερό, ο Ρομέν τη βοήθησε να ξανά ανέβει στο σκάφος, ενώ κάποια άλλη στιγμή, την έσπρωξε στη θάλασσα, καθώς στεκόταν ανυποψίαστη στο πίσω μέρος του σκάφους.

Rita Ora splashes around with boyfriend Romain Gavras on a boat in Formentera https://t.co/gL8X0SujBM
— The Sun (@TheSun) July 30, 2020

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η Ora είναι ξετρελαμένη με τον Γαβρά και οι δυο τους είναι αχώριστοι. «Είναι σοβαρή η σχέση της με τον Ρομέν και αγαπιούνται πολύ. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που είναι σε σοβαρή σχέση με κάποιον», αναφέρει μία πηγή στη «The Sun».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline