Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:22:21

Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το τέλος του ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians

Το ανακοίνωσε η Κιμ Καρντάσιαν - Στις αρχές του 2021 η 20η και τελευταία σεζόν. Το τέλος του ριάλιτι σόου με τίτλο Keeping Up With the Kardashians ανακοίνωσε μέσω Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

Ήταν το ριάλιτι στο οποίο οφείλεται, όπως παρατηρεί ο Guardian, η άνοδος αρκετών μελών της οικογένειας Καρντάσιαν στον χώρο της μόδας και των καλλυντικών.

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε "αντίο" στο Keeping Up With the Kardashians» ξεκινά την μακροσκελή ανάρτησή της η Κιμ Καρντάσιαν.

«Θα θυμόμαστε για παντα τις αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε» προσθέτει.

Η Καρντάσιαν στην ανάρτησή της ευχαριστεί και το E! network μέσω του οποίου μεταδιδόταν το ριάλιτι καθώς και τον παραγωγό.

Όταν ξεκίνησε το Keeping Up With the Kardashians ελάχιστοι γνώριζαν το όνομα Καρντάσιαν.

Αρχικά το ριάλιτι είχε επικεντρωθεί στην Κρις Καρντάσιαν και τις κόρες της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε, τις σχέσεις και τις επαγγελματικές αναζητήσεις τους.

Στις σεζόν που ακολούθησαν σημαντικότερο ρόλο ανέλαβαν οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ κερδίζοντας την ίδια φήμη με αυτή των μελών των Καρντάσιαν ενώ ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσε ο Μπρούς Τζένερ ο πατέρας της Κένταλ Τζένερ και Ολυμπιονίκης ειδικά κατά την περίοδο μετάβασής του ως Κέιτλιν Τζένερ, η οποία έφερε στο προσκήνιο το θέμα των τρανς όπως ποτέ δεν είχε συμβεί στο παρελθόν στην αμερικανική σόουμπιζ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline