Τρίτη 23 Απριλίου 2024  13:39:57

Έξαλλη η Μελάνια Τραμπ με τη Vogue: Η Wintour προτίμησε την Beyonce

«Εγώ ποτέ δεν θα γίνω εξώφυλλο στη Vogue» φέρεται να είπε η Μελάνια στην πρώην φίλη και σύμβουλό της, Στέφανι Γουόκερ - Η μαύρη ντίβα της μουσικής πόζαρε στο εξώφυλλο στο τεύχος Σεπτεμβρίου, προκαλώντας την έκπληξη της «Πρώτης Κυρίας».

Λάμπει δια της απουσίας της η Μελάνια Τραμπ που αναρρώνει από τη νόσο Covid-19 παραμένοντας άφαντη από την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της την ώρα που τα αμερικανικά ΜΜΕ βγάζουν στη φόρα το κρυφό ανταγωνισμό της με την Μπιγιονσέ.

Μετά την διαρροή της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε το 2018 με την πρώην φίλη και σύμβουλό της, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, τα αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν την έντονη δυσαρέσκεια της «Πρώτη Κυρίας» για την επιλογή της μαύρης ντίβας στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue.

Η Μελάνια εξέφρασε την έκπληξή της όταν έμαθε ότι η Μπιγιονσέ θα ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue στο τεύχος Σεπτεμβρίου, γράφει το αμερικανικό δίκτυο CNBC στην ιστοσελίδα του.

Πάντως, από τότε που πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου, η Μελάνια ουδέποτε πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού. Ωστόσο, η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα, είχε ποζάρει τρεις φορές στη διάρκεια της οκταετούς θητείας του συζύγου της στον Λευκό Οίκο.

«Η Μελάνια Τραμπ ηχογραφήθηκε κρυφά το 2018 εκφράζοντας την έκπληξή της που η Vogue επέλεξε τη Μπιγιονσέ για το τεύχος του Σεπτεμβρίου».

«Είναι τρελό», ακούγεται να λέει η Στέφανι στη Μελάνια. «Λοιπόν αυτό διάβασα», απαντά η κυρία Τραμπ.

«Η Άννα Γουίντορ έδωσε στο εξώφυλλο της Vogue στο τεύχος Σεπτεμβρίου τα πάντα στην Μπιγιονσέ», φέρεται να λέει η Μελάνια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την πρώην φίλη και σύμβουλό της τον Ιούλιο του 2018.

Η κυρία Τραμπ είπε επίσης ότι η Vogue «δεν θα την έβαζε ποτέ στο πολυπόθητο τεύχος του Σεπτεμβρίου», προσθέτοντας: «Δεν δίνω δεκάρα για τη Vogue».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue είναι παραδοσιακά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Επιπλέον, ήταν μία χρονιά-ορόσημο για το περιοδικό καθώς για πρώτη φορά προσέλαβε μαύρο φωτογράφο που θα αναλάμβανε το εξώφυλλο.

Υπενθυμίζεται ότι στο τεύχος Σεπτεμβρίου, η Μπιγιονσέ συμφώνησε να την φωτογραφίσει ο Τάιλερ Μίτσελ επισημαίνοντας ότι θα ήταν καλό να προσφέρει σε άλλους μαύρους καλλιτέχνες μεγάλες ευκαιρίες.

«Όταν η Vogue πρότεινε τον φωτογράφο Τάιλερ Μίτσελ στη Μπιγιονσέ, η χυμώδης τραγουδίστρια, είπε αμέσως το "ναι" στη συνεργασία της με αυτόν τον νεαρό καλλιτέχνη», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Η Στέφανι Γουόλκοφ ηχογράφησε έξι τηλεφωνικές συνομιλίες με την «Πρώτη Κυρία» μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου και Ιουλίου του 2018.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι ξεκίνησε να ηχογραφεί τις τηλεφωνικές συνομιλίες της με την κυρία Τραμπ αφού της ζητήθηκε να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο εν μέσω διενέργειας ελέγχου σχετικά με τις υπερβολικές δαπάνες που έκανε η Προεδρική Επιτροπή Εγκαινίων, για την οποία είχε εργαστεί.

Συγκεντρώνοντας το περιεχόμενο των κρυφών συνομιλιών, η Στέφανι ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady» («Η Μελάνια κι εγώ: Η άνοδος και η πτώση της φιλίας μου με την Πρώτη Κυρία»).

Η εκπρόσωπος της Mελάνια έσπευσε να καταδικάσει τις μυστικές ηχογραφήσεις της Γουόλκοφ οι οποίες βρίσκονται στα «χέρια» της διεύθυνσης του αμερικανικού δικτύου NBC.

«Ο ναρκισσισμός της δεν έχει όρια, αυτή η γυναίκα είναι απάτη. Αυτές οι ηχογραφημένες κασέτες είναι προχειροδουλειά και παρουσιάζονται χωρίς πλαίσιο. Ντροπή γι' αυτήν τη συνεχιζόμενη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρων και ντροπή στο NBC για την κάλυψη αυτού του κουτσομπολιού», τόνισε η εκπρόσωπος της «Πρώτης Κυρίας».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της Μπιγιονσέ αρνήθηκε να σχολιάσει τις «Ελεύθερη πτώση»: Νέο ιστορικό χαμηλό για την τουρκική λίρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline