Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:50:20

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά η Σκάρλετ Γιόχανσον - Η επιθυμία της στον γάμο

Τρίτος γάμος για την διάσημη ηθοποιό Σκάρλετ Γιοχάνσον. Παντρεύτηκε τον κωμικό και σεναριογράφο του "Saturday Night Live" Κόλιν Τζοστ. Τι ζήτησε από τους καλεσμένους.


Για τρίτη φορά ντύθηκε νυφούλα η Σκάρλετ Γιοχάνσον, μετά τους γάμους της με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και τον δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ, με τον οποίο έχει και μια κόρη.

Η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον κωμικό και σεναριογράφο του "Saturday Night Live" Κόλιν Τζοστ, με τον οποίο είχαν αρραβωνιαστεί την άνοιξη του 2019 μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τελετή του ζευγαριού έγινε στη Νέα Υόρκη, ήταν λιτή και έγινε σε πολύ στενό κύκλο, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στα social media της φιλανθρωπικής οργάνωσης Meals on Wheels America, που φροντίζει να προσφέρει γεύματα σε άπορους ηλικιωμένους.
Στην ανάρτησή της στο Instagram, η οργάνωση έγραψε μεταξύ άλλων πως επιθυμία της διάσημης ηθοποιού ήταν οι καλεσμένοι να μη στείλουν δώρα για τον γάμο της, αλλά να κάνουν δωρεά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline