Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:48:23

Προσκυνούσαν χωρίς μάσκα τη σορό του Μητροπολίτη Λαγκαδά που «έφυγε» από κορωνοϊό

Κάποιοι δεν πήραν καμία προφύλαξη την ώρα του αποχαιρετισμού στον ιεράρχη. Tην ώρα που προσκυνούσαν την σορό του μακαριστού ιεράρχη στο σφραγισμένο φέρετρο κάποιοι ιερείς έβγαζαν την μάσκα τους.

Κηδεύτηκε σήμερα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης που είναι ένα από τα θύματα του κορωνοϊού στην χώρα μας.
Οι πιστοί της Μητρόπολης Λαγκαδά δεν μπόρεσαν να αποχαιρετίσουν όπως θα ήθελαν τον Μητροπολίτη τους όπως και εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι σε όλη την χώρα που δεν μπορούν όπως πρέπει να τους πουν το τελευταίο αντίο.

Ωστόσο, κάποιοι δεν πήραν καμία προφύλαξη την ώρα του αποχαιρετισμού στον ιεράρχη. Tην ώρα που προσκυνούσαν την σορό του μακαριστού ιεράρχη στο σφραγισμένο φέρετρο κάποιοι ιερείς έβγαζαν την μάσκα τους.
Στην μετάδοση που έγινε από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ιερέας σήκωσε στα χέρια και ένα μικρό παιδάκι να προσκυνήσει το οποίο φορούσε μάσκα. Ωστόσο ο ιερέας την έβγαλε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline