Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:13:46

Ο Μάικλ Τζάκσον «έβγαλε» 2 δισεκατομμύρια δολ. μετά θάνατον - Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: «Δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες», λέει ο Έλτον Τζον. Το brandname του βασιλιά της ποπ συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό!

Όταν ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών, είχε χρεοκοπήσει. Τώρα, 11 χρόνια μετά τον θάνατο του, το brandname του βασιλιά της ποπ έβγαλε κάτι παραπάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με εγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα κέρδη προέρχονται από την ταινία «This is it», το «The Immortal world Tour» από το Cirque de Soleil και από τις πωλήσεις των δίσκων του. Επίσης, προέρχονται από τα δικαιώματα των τραγουδιών του, αλλά και τα δικαιώματα από τα τραγούδια και την εμπορική εκμετάλλευση του συγκροτήματος, Beatles, τα οποία είχε αγοράσει όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας του. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, όταν πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον, τα άλμπουμ του «Off The Wall», «Thriller» και «Bad» έγιναν ανάρπαστα.

Έντεκα χρόνια μετά το θάνατο του, ο Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της λίστας με τους πιο υψηλά αμειβόμενους καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, είναι στο νούμερο ένα στη λίστα του Forbes ως η πιο υψηλότερα αμειβόμενη προσωπικότητα μετά θάνατον.

Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητα τα έγγραφα που δείχνουν αναλυτικά τα κέρδη του Μάικλ Τζάκσον μετά θάνατον που είναι λίγο περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

case4

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline