Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απαξιώνει στους Τραμπ: Ανήκουν στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας

Αρκετοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ τοποθετήθηκαν μετά τα βίαια επεισόδια στο Καπιτώλιο κατακεραυνώνοντας τον Τραμπ. Δεν μάσησε τα λόγια του ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλώντας στο ραδιόφωνο KCRW για την εισβολή στο Καπιτώλιο, αναφέροντας ότι το όνομα Τραμπ θα είναι για πάντα συνδεδεμένο με τα βίαια επεισόδια.

«Αυτό βάζει τους Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζ. Ιβάνκα, όλους τους, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Το όνομα αυτό θα είναι για πάντα συνδεδεμένο με την εξέγερση», ανέφερε.

Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με το hollywood reporter, τοποθετήθηκε και στη συζήτηση σχετικά με την ενεργοποίηση της 25ης τροπολογίας για την απομάκρυνση Τραμπ.

«Εάν αυτό χρειάζεται για να βρεθούμε στο σωστό δρόμο, πιστεύω ότι, όχι πως το αξίζει, δεν το αξίζει σε οποιαδήποτε μορφή, αλλά τουλάχιστον πρέπει να βγει κάτι ελπιδοφόρο από αυτή την καταστροφή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τους υποστηρικτές του Τραμπ είπε ότι είναι αποκαρδιωτικό να παρακολουθείς να βεβηλώνεται με αυτό τον τρόπο ο οίκος του λαού.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Καπιτώλιο την Τετάρτη, διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο Μπέν Στίλερ και η Σινθια Νίξον, πήραν θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας να ληφθεί άμεση δράση. Μεγάλης εταιρίες όπως το Facebook και το Twitter αντέδρασαν άμεσα παγώνοντας προσωρινά τους λογαριασμούς του Τραμπ.

Την Πέμπτη, η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τον προβληματισμό της για τον εξτρεμισμό και την ασφάλεια των ΗΠΑ. «Τώρα είναι οι ώρα για εκείνους που ψήφισαν αυτό τον πρόεδρο για να δουν τι πραγματικά στήριξαν – και δημόσια και δυναμικά να επικρίνουν τόσο εκείνον όσο και τις δράσεις αυτού του όχλου», είπε η κ. Ομπάμα.

Πηγή: skai.gr

Πολυμέσα