Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:42:39

Η Μελάνια πάντα κακή ως οικοδέσποινα

Μια ακόμη απόδειξη πόσο εξαρτημένη είναι από την ανάγωγη συμπεριφορά και το πολιτικό ήθος του ηττημένου συζύγου της. Καταλύοντας κάθε θεσμική νομιμότητα και συνέχεια στη πρώτη δημοκρατία του κόσμου.

Με υποβαθμισμένη την παρουσία της στον Λευκό Οίκο, από κάθε άποψη, με εξαίρεση τα φουστάνια και ταγιέρ. Έτσι, συνεπής σε όλα τα παραπάνω η Μελάνια αποχαιρέτησε του αμερικανούς με ένα βίντεο δεν πάει πίσω, αφού δεν έχει τηλεφωνήσει στη Τζιλ Μπάιντεν διαψεύδοντας τις προσδοκίες ότι θα υποδεχόταν τη διάδοχό της για μια ξενάγηση στο Λευκό Οίκο, μια παράδοση που τήρησαν ως τώρα οι Πρώτες Κυρίες βάζοντας πάντα στην άκρη τον θυμό τους μετά από σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις, όπως είχε κάνει και η Μισέλ Ομπάμα το 2017. Αν και ο Λευκός Οίκος δεν είναι "terra incognita" για τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και νυν πρόεδρο της χώρας και τη σύζυγό του, η αγένεια των Τραμπ «βγάζει μάτι». «Είναι κάτι αποκρουστικό», σχολίασε ένας πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, που είχε εργαστεί στην κυβέρνηση Τραμπ.

Ο Τραμπ ετοιμάζει αποχαιρετιστήρια φιέστα «εν πομπή και παρατάξει»

Την Κυριακή συνεργάτες του Τραμπ έστειλαν προσκλήσεις σε πρόσωπα της επιλογής του με την παράκληση να παραστούν και να φέρουν μαζί τους έως και πέντε άτομα στην αποχαιρετιστήρια τελετή στην αεροπορική βάση Άντριους.

Ο Τραμπ είπε στους συνεργάτες του ότι θέλει η τσιριμόνια να περιλαμβάνει όλη τη λάμψη, που εκείνος θεωρεί ότι του αξίζει, από κόκκινα χαλιά και τιμητικό άγημα μέχρι 21 τιμητικούς κανονιοβολισμούς, προτού ο απερχόμενος πρόεδρος και η Μελάνια επιβιβαστούν για τελευταία φορά νωρίς αύριο το πρωί στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, που θα τους μεταφέρει στη Φλόριντα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline