Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντυμένη στα λευκά η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε για τον Τζο Μπάιντεν

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά πλαισιώνοντάς την με πλούσια κοσμήματα η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε το «This Land is Your Land» στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ως νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη, έστειλε και ένα δικό της μήνυμα για ελευθερία μιλώντας στην ισπανικά, ενώ στη σκηνή την είχε συνοδεύσει νωρίτερα ένας πεζοναύτης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της φώναξε στα ισπανικά «Una nación bajo Dios con libertad y justicia para todos», δηλαδή «Ένα έθνος υπό τον Θεό, με Ελευθερία και Δικαιοσύνη για όλους».

Ενα κλασικό τραγούδι του Γούντι Γκάθρι, γραμμένο στην εποχή του New Deal, διάλεξε η Τζένιφερ Λόπεζ για την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν.
Το μήνυμα του τραγουδιού συμπυκνώνεται στο στίχο: η γη αυτή φτιάχτηκε για σένα και για μένα (This land was made for you and me). Για μια Αμερική που έβγαινε από τη μεγάλη οικονομική κρίση, τη φτώχεια και την ανεργία, έδινε την υπόσχεση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Justicia para todos, όπως υπογράμμισε και η ίδια η Λόπεζ τραγουδώντας το «This Land is Your Land».

Πολυμέσα