Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:49:32

Νέα αναβολή της πρεμιέρας του James Bond λόγω κορωνοϊού το «No Time To Die» είναι μια από τις πλέον πολύπαθες ταινίες του 2020 εξαιτίας της πανδημίας

Η νέα ταινία του James Bond, με τίτλο No Time To Die, αναβλήθηκε για άλλη μια φορά καθώς το Χόλιγουντ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη αναταραχή που προκλήθηκε από την πανδημία.

Η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρέγκ ως πράκτορα 007 πρόκειται να προβληθεί για πρώτη φορά στις 8 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός του... James Bond στο Twitter. Μετά από μια σειρά από αναβολές, η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

Το No Time To Die είναι η τελευταία από μια σειρά σημαντικών νέων κυκλοφοριών που αναβάλλονται καθώς τα στούντιο του Χόλιγουντ προσπαθούν να προστατεύσουν τις ταινίες τους από τη βέβαιη εισπρακτική αποτυχία που θα τους επιφύλασσε η παγκόσμια αγορά στη σημερινή της εικόνα, με τους κινηματογράφους να παραμένουν κλειστοί.

Στις αρχές του μήνα η Warner Bros ανακοίνωσε ότι θα καθυστερούσε και την κυκλοφορία του prequel της σειράς Sopranos, «The Many Saints of Newark».
Επιπλέον, μετά την ανακοίνωση της MGM για τον Bond, ακολούθησε η Sony με την αναβολή του Peter Rabbit 2: The Runaway που μεταφέρθηκε από τον Απρίλιο στον Ιούνιο, του Ghostbusters: Afterlife, που θα προβαλλόταν τον Ιούνιο για το Νοέμβριο και της Cinderella για τον Ιούλιο.

Το No Time To Die, όμως, ήταν η πρώτη μεγάλη παραγωγή που έπεσε θύμα της πανδημίας όταν η αρχικά προγραμματισμένη προβολή της για τον Απρίλιο του 2020 μεταφέρθηκε αρχικά για τον Νοέμβριο, καθώς ο κοροναϊός εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο. Τον Οκτώβριο πήρε νέα αναβολή για τον Απρίλιο, αφού είχε καταστεί σαφές ότι δεν υπήρχε περίπτωση η πανδημία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ημερομηνία της πρεμιέρας του.
Με πληροφορίες από Guardian

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline