Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρις Χίλτον: «Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση»

Η Πάρις Χίλτον σκουπίζει τα δάκρυά της, ενώ εξιστορεί την κακοποίησή της σε ηλικία μόλις 16 ετών όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα.

«Είμαι απόδειξη πως τα λεφτά δεν σε προστατεύουν από την κακοποίηση» δήλωσε φανερά συγκινημένη η Πάρις Χίλτον όταν κατέθεσε σε Ειδική Επιτροπή της Πολιτειακής Βουλής στη Γιούτα κατά τη συζήτηση σχεδίου νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση.

«Το όνομά μου είναι Πάρις Χίλτον. Είμαι επιζών κακοποίησης», δήλωσε η 39χρονη Πάρις Χίλτον στην κατάθεσή της και πρόσθεσε: «Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση». Στο οικοτροφείο Provo Canyon School την έστειλαν οι γονείς της εσώκλειστη για 11 μήνες για να τιθασεύσουν την άγρια εφηβεία της.

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση σε ηλικία μόλις 16 ετών στο οικοτροφείο Provo Canyon School, το οποίο χαρακτήρισε «κόλαση επί γης». Εκεί την έστειλαν οι γονείς της εσώκλειστη για 11 μήνες για να τιθασεύσουν την άγρια εφηβεία της.
«Το όνομά μου είναι Πάρις Χίλτον. Έχω επιζήσει της κακοποίησης», δήλωσε η 39χρονη στην κατάθεσή της και πρόσθεσε: «Κακοποιούμουν λεκτικά, ψυχολογικά και σωματικά σε καθημερινή βάση».

«Είχα αποκοπεί από τον έξω κόσμο και απογυμνώθηκα από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου», είπε η Χίλτον κατηγορώντας το προσωπικό του σχολείου ότι είναι «κακό και σαδιστικό». «Έκλαιγα κάθε βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος, προσευχόμενη ότι θα ξυπνούσα από αυτόν τον εφιάλτη. Χωρίς διάγνωση, με ανάγκασαν να καταναλώσω φάρμακα που με έκαναν να νιώθω μουδιασμένη και εξαντλημένη. Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ούτε είδα το φως του ήλιο για 11 μήνες».

Πολυμέσα